Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A 120 millió eurót érő, az MU által is csábított angol szélső boldogan marad Dortmundban

Eurosport
Eurosport

Publikálva 13/08/2020 - 13:52 GMT+2

A Manchester United folytatja kampányát Jadon Sancho megszerzéséért, annak ellenére, hogy a BVB 120 millió eurót kér érte.

Fotó: Eurosport

Jadon Sancho gyakorlatilag a Manchester Unitednek üzent a folyamatban lévő átigazolási saga közepette, hangsúlyozva, hogy boldog a Borussia Dortmundnál, és szeret játszani fiatal csapattársaival.

Sancho szerdán 45 percet játszott a Rheindorf Altach elleni barátságos mérkőzésen a Dortmund színeiben, a német klub 6-0-ra diadalmaskodott az osztrák együttes ellen.
A ManUtd erősen üldözi a 20 éves szélsőt, aki 2017-ben csatlakozott a Dortmundhoz a ManCityből, és azóta Európa egyik legígéretesebb játékosává vált. A BVB viszont kőfalat épített 20 éves játékosa köré, Michael Zorc sportigazgató hétfőn leszögezte, hogy Sancho a Bundesliga ezüstérmesénél marad. 
"Jadon Sancho nálunk fog játszani a következő szezonban is. A döntés végleges. Úgy gondolom, ez válasz minden kérdésre." - nyilatkozta Zorc.
"Jadon Sancho korszakos tehetség, aki 100 milliót is megér" | EurosportJadon Sancho jelen pillanatban a Bundesliga 2019/20-as idényének legtöbb gólban közreműködő játékosa, olyan klasszisokat megelőzve, mint Robert Lewandowski és Timo Werner. Nem véletlen, hogy sorban állnak érte a világ legnagyobb klubjai, akik talán még a mostani gazdasági helyzetben is hajlandóak megkockáztatni a 100 millió fontra taksált támadó szerződtetését.
A United azonban nem adta fel a reményt, annak ellenére, hogy Dortmund ragaszkodott a 120 millió euróhoz (108 millió font / 142 millió dollár), az angol csillagért kért árhoz.
Úgy tűnik, hogy Sancho üzenetet küldött az MU felé szerdán, miközben hangsúlyozta a boldogságát jelenlegi klubjánál.
"Imádok ezzel a bandával játszani. Ez egy speciális társaság. Van néhány különleges fiatal, feltörekvő játékosunk. Nagyon örülök, hogy megoszthatom velük a pályát és terelgethetem is őket. Az ő cipőjükben jártam én is, amikor az idősebbekkel játszottam. Örülök nekik."
Annak ellenére, hogy csak 20 éves, Sancho azt mondta, hogy kezd vezetői pozíciót vállalni egy olyan csapatban, amely számos tinédzsert fog alkalmazni, köztük a 17 éves Gio Reynát és Jude Bellinghamet.
"17 esztendősen igazoltam a Dortmundhoz. Néhány srác most van ebben a korban. Én is voltam ebben a helyzetben, és megoldottam. Tudom irányítani őket abban, hogy mi jó és mi nem. Remélhetőleg őket is motiválhatom."
Fizet-e 120 millió eurót a Manchester United Európa egyik legnagyobb tehetségéért? | EurosportA Manchester United azzal, hogy biztosította indulását a Bajnokok Ligájában, megmentette gyengébben kezdődött szezonját, és új igazolásokkal jövőre nagyobb célokat is kitűzhetnek. A United fő kiszemeltje Európa egyik legnagyobb tehetsége, Jadon Sancho. Az angol focista megszerzéséért azonban a manchesterieknek alaposan a zsebükbe kellene nyúlniuk.
Bellingham kedden tisztelgett Sancho előtt a Dortmund Twitter-csatornáján, mondván, hogy angol társa segített neki beilleszkedni a 25 millió eurós (23 millió dollár / 29 millió dolláros) átigazolása után, melynek során a Birminghamből a Dortmundhoz igazolt. 
"Jadon segítsége nagyon hasznos volt számomra, nem csak hogy nagyszerű lesz vele együtt játszani, de mindig gondoskodik arról, hogy megértsem, milyen információkat adnak az edzők." - mondta Bellingham.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés