Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Gulácsi Péter a másodosztályból kaphat posztriválist

Tokics Tamás

Publikálva 04/05/2023 - 17:32 GMT+2

A magyar válogatott hálóőre, Gulácsi Péter októberben szenvedett térdsérülést. A német Bundesliga 5. helyén álló RB Leipzig Leopold Zingerlével erősítene a nyáron.

Gulácsi Péter a másodosztályból kaphat posztriválist

Fotó: AFP

A dpa német hírügynökség információi szerint a három magyar játékost - Szoboszlai Dominik, Willi Orbán, Gulácsi Péter - foglalkoztató lipcseiek a Paderborn kapusát, Leopold Zingerlét a napokban jelenthetik be új igazolásként. A 29 éves futballista szerződése a nyáron lejár, így szabadon tárgyalhatott a Német Kupa-döntős alakulattal. A sajtóhírek szerint a felek megegyeztek, a kötelező orvosi vizsgálatra és aláírásra jövő héten kerülhet sor.
Ez azt jelentené, hogy Gulácsi Péter posztriválist kaphat a következő idényre. A magyar válogatott kapusa még tavaly októberben szakadt el jobb térdében a keresztszalag egy Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. Januárban bakteriális fertőzés miatt újra meg kellett műteni a térdét, ebben a szezonban már nem fog pályára lépni.
Leopold Zingerle szerződtetése leginkább annak szól, hogy a Gulácsi sérülése miatt igazolt Örjan Nyland kontraktusa lejár és nem hosszabbítják meg. A Paderborn második számú kapusa valószínűleg csak epizódszereplő lesz Lipcsében, hiszen a magyar válogatott hálóőr felépülése után még Janis Blaswich is előtte fog állni a sorban.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés