Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Gigaszerződést kapott Harry Kane a Tottenhamtől

Eurosport
Eurosport

Publikálva 08/06/2018 - 15:35 GMT+2

Az angol válogatott támadó hat év alatt 90 millió fontot kereshet.

Fotó: Eurosport

Harry Kane további hat évig maradhat a Tottenham Hotspur játékosa, miután az angol válogatott támadó megállapodott a hosszabbításról klubjával. Ennek értelmében évi 15 millió fontot kereshet - írja a Daily Mail. 

Az angol lap szerint Kane hetente 200 ezer fontot kaphat, a bónuszokkal együtt ez évente akár 15 milliót is jelenthet. Ez azt jelenti, hogy megduplázták a jelenlegi bérét, és az angol bajnokság legjobban fizetett játékosai között számolhatunk vele a továbbiakban.
A klasszis támadó legutóbb 2016-ban hosszabbított klubjával, ami eredetileg 2022-ig kötötte volna a Tottenhamhez. Kane azóta is remek formában futballozott, az előző idényben 41 gólig jutott minden sorozatot figyelembe véve.
A Tottenham elnöke, Daniel Levy eddig kifogástalan munkát végez, korábban a londoniak menedzserével, Mauricio Pochettinóval is szerződést hosszabbított. A többek között a Real Madrid által is körbeudvarolt edző után a Tottenham legjobb játékosát is hosszú távra a csapathoz láncolta, és ez még csak a kezdet lehet. 
A Daily Mail úgy tudja, a háttérben már dolgoznak Dele Ali szerződéshosszabbításán is, vagyis hamarosan újabb kulcsjátékos is elkötelezheti magát a Tottenham mellett. Aminek a következő idénytől új otthona is lesz, a tervek szerint szezon közben költöznek át a 62 ezres stadionba.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés