Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A brazil Ronaldo is Zidane-t emlegeti a Real Madridban parádézó Bellinghammel kapcsolatban

Takács Márton

Publikálva 12/03/2024 - 20:38 GMT+1

Minden idők egyik legjobb labdarúgója, a brazil Ronaldo áradozott a Real Madrid angol klasszisáról, Jude Bellinghamről. A kétszeres világbajnok csatárlegenda azt is elárulta, miért emlékezteti őt Bellingham az aranylabdás Zinedine Zidane-ra, akivel több évadon át együtt játszott a Realban.

Jude Bellingham a legmagasabb szintről kapott elismerést

Fotó: AFP

Ronaldo dicsérő szavakkal illette Jude Bellinghamet, miután az angol középpályás remekel a Real Madridban.
Az elmúlt három hónapban már Neil Lennon és Carlo Ancelotti is Zinedine Zidane-hoz hasonlította az első Real Madridban töltött szezonjában parádézó Jude Bellinghamet.
Most csatlakozott hozzájuk Ronaldo, az eredeti, a Fenomén.
Ronaldo interjút adott a Mail Online-nak a Real Madrid idényéről, kiemelve a csapat fejlődését, kitérve Kylian Mbappe lehetséges érkezésére. A PSV, a Barcelona, az Internazionale, a Real és a Milan korábbi zseniális támadója elismerte, hogy Bellingham a legnyilvánvalóbb pozitívum az eddigi szezonban.
"Imádom, ahogy Jude Bellingham játszik. Azt, ahogy a Madridban focizik, szinte minden meccsen gólt lő. Mindig előre megy. Néztem néhány mérkőzést a Bernabéu stadionban, és kerestem Bellinghamet. Nagyon meglepett a minőségével.
A sebessége miatt, amivel befut a tizenhatoson belülre, látszik rajta, hogy mindig gólt akar lőni. Kicsit Zinedine Zidane-ra emlékeztet a kvalitásaival.”
picture

Zinedine Zidane, Ronaldo, Luís Figo és Iván Helguera a Real Madrid mezében

Fotó: AFP

Neki legyen mondva.
Ancelotti volt Zidane edzője a Juventusnál, Ronaldo pedig futballozott együtt Zidane-nal a Realban, így pláne lehet adni a szavukra.
A Madrid tavaly nyáron sokat költött Bellinghamre, 103 millió euróért hozta el az angolt a Borussia Dortmundtól. Eddig finoman szólva is megérte a befektetést, Ancelotti csapatának ékköveként játszik 20 évesen – éppenséggel Zizou 5-ös mezében.
Bellingham a spanyol élvonalban két meccses eltiltáson van túl. A Valenciával vívott bajnoki végén piros lapot kapott, miután szembeszállt a játékvezetővel egy vitatható döntés miatt. Március 31-én térhet vissza a pályára klubja színeiben - de várhatóan előtte még az angol válogatottban is szerepel majd.
picture

Bellingham lenyűgözően focizik a Real Madridban

Fotó: AFP


Csatlakozz az Eurosport magyar nyelvű Viber-csatornájához a legfrissebb sporthírekért, a legmenőbb videókért, játékokért és érdekességekért!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés