Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Cristiano Ronaldo mindenkit kiosztott: „Kérdezzetek csak engem!”

Minich Réka

Frissítve 21/11/2022 - 21:03 GMT+1

Cristiano Ronaldo újabb emlékezetes interjút adott. Most a portugál válogatott sajtótájékoztatóján bukkant fel és osztott ki mindenkit, kivéve természetesen saját magát. Szerinte nem kéne a csapattársait kérdezgetni a Manchester Unitedről adott interjújáról, ha van valami probléma, akkor keressék őt.

Cristiano Ronaldo

Fotó: Getty Images

Cristiano Ronaldonak vastag a bőre, és akkor nyilatkozik, amikor csak akar. Szerinte semmi gond nincs a portugál csapattársaival, Bruno Fernandessel is kiváló a viszonya.
Természetesen sok figyelmet kapott az interjúja, még a portugál válogatott világbajnoki felkészülésén is minden újságíró Ronaldo és csapattársai viszonyát leste. Most Ronaldo ki is fakadt, a sajtótájékoztatón megjelenő újságírókat is kiosztotta.
„A hangulat kiváló a válogatottunknál, csak a meccseinkre koncentrálunk. Sokat segítenétek, ha nem beszélnétek folyamatosan rólam. Ha szeretnétek valamit megtudni rólam, akkor engem kérdezzetek, de ha a csapattársaimat faggatjátok, attól nem leszek boldog.
Az én életemben mindig az a legjobb időzítés, amit én választok. Nem kell arra koncentrálnom, hogy mások mit gondolnak rólam, a társaim ismernek, tudják, hogy milyen ember vagyok.
Az egész csapat éhes a sikerre, csak a világbajnokságra figyelünk. Biztos vagyok benne, hogy nem befolyásolja őket az interjú, amit adtam a Unitedről.”
Ronaldo szerénységét jól jelzi, hogy magáról is egyes szám harmadik személyben beszélt:
Minden, amit ő csinál kritikát fog kiváltani.
A Sky Sports értesülései szerint a portugál sajtósok azért időzítették Ronaldo megjelenését a hétfői sajtótájékoztatóra, mert az angolok éppen Irán ellen léptek pályára, így a brit újságírók nem igazán tudtak a portugálokkal foglalkozni.
A világbajnokság előtt egy furcsa pillanatot örökített meg a kamera az öltözőben, amikor Ronaldo és unitedes csapattársa, Bruno Fernandes egy kínos, egészen hűvös kézfogással üdvözölte egymást. Ronaldo most tagadta, hogy bármilyen probléma lenne köztük, szerinte csak viccelődtek egymással.
„Jó a viszonyunk, kicsit késett, azzal viccelődtem. Megkérdeztem tőle, hogy csónakkal jött, vagy mi történt, ennyi az egész.”
Cristiano Ronaldo az utolsó felkészülési meccset ki kellett, hogy hagyja, miután ételmérgezéssel küzdött, de a portugálok nyitómeccsére már kész lesz a játékra.
„Felépültem, rendesen tudok edzeni is, kész leszek a nyitómérkőzésünkre. Készen állunk, hogy a lehető legjobban kezdjük a tornát. Úgy érzem, hogy a portugál válogatottnak elképesztő a potenciálja. Győzni akarunk Ghána ellen, aztán pedig abból építkezhetnénk a torna további részére is. Hiszek benne, hogy mi leszünk a legjobbak, de ezt a pályán is bizonyítanunk kell.”
Portugália csütörtökön kezdheti meg a világbajnokságot, magyar idő szerint 17 órakor léphetnek pályára Ghána ellen.
Forrás: Sky Sports
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés