Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ezúttal Insigne lőtt álomgólt a Napoliban - videó

Eurosport
Eurosport

Publikálva 22/11/2017 - 09:29 GMT+1

Még élnek a nápolyiak továbbjutási reményei a Bajnokok Ligájában.

Fotó: Eurosport

A Napoli 3–0-ra legyőzte a Sahtar Donecket a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának ötödik fordulójában kedden. A nápolyiak első gólját Lorenzo Insigne szerezte, aki az egész ősszel pazar formában szereplő Dries Mertenshez nem csak játékban, hanem eredményességben is felnőve csodálatos találattal jelentkezett. Az olasz válogatott csatár két védőt is kicselezett a tizenhatos bal sarkánál, majd csodálatosan csavart a bal felsőbe.
A Napoli 13 forduló elteltével szemet gyönyörködtető focit játszva veretlenül vezeti a Serie A-t, a BL-ben viszont már három vereséget is elszenvedtek a négyesükben, nem csak a saját kezükben van a sorsuk az utolsó kör előtt.
Insigne nagyszerű idényt fut, az olasz válogatottban mégsem számított rá az őt megillető mértékben az azóta a szövetségi kapitányi posztról menesztett Gian Piero Ventura.
Tanácstalan edző, öregedő keret és a FIFA kellett az olasz kudarchoz | HosszabbításAz olasz labdarúgó-válogatott óriási meglepetésre nem jutott ki a 2018-as oroszországi világbajnokságra, miután alulmaradtak Svédország ellen a pótselejtezőben. Cikkünkben összeszedtük, mik vezettek az olasz válogatott búcsújához, és mit hozhat az Azzurri számára a jövő. Amikor 2015 júliusában kisorsolták a világbajnoki selejtezőcsoportokat tudni lehetett, hogy Olaszország nehéz helyzetben van.
Ahogy korábban írtuk: "A kapitány válogatási módszereit is sok kritika érte. A Napoliban két, hétről-hétre klasszis teljesítményt nyújtó játékost is rendre kihagyott a csapatból. Lorenzo Insigne még a svédek elleni, sorsdöntő mérkőzésen sem lépett pályára, holott jelenleg az egyik, ha nem egyenesen a legjobb olasz játékosról van szó. Ventura sokáig a passzrekordokat sorra döntő Jorginhóra sem számított, őt végül berakta a svédek ellen, és egyből a mezőny egyik legjobb teljesítményét nyújtotta."
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés