Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Az utolsó levél

Eurosport
Eurosport

Publikálva 11/05/2016 - 08:42 GMT+2

A Münchenbe tartó Mats Hummels így búcsúzik a dortmundi szurkolóktól.

Fotó: Eurosport

Ma hivatalossá vált, hogy Mats Hummels 35 millió euróért a Dortmundból a nagy rivális Bayern Münchenbe igazol. Az átigazolás nyilvánossá válásával egy időben a csapatkapitány megjelentetett saját oldalán egy levelet, melyben próbálja megértetni a váltás okait. Most ebből idézek:
Ahogy azt gondolhatjátok, az elmúlt hetek nagyon megviseltek, életem legnehezebb döntését kellett meghoznom. Végül meghoztam, és egy új kihívásra szavaztam, a szülővárosomban, közel a családomhoz, a barátaimhoz. Megértem, hogy sokaknak nehéz lesz ezt a döntést feldolgozni. De nyolc és fél csodálatos dortmundi év után itt volt az idő, hogy valami újba kezdjek. Nehéz szívvel hagyom el a klubot és csapatot, amellyel együtt nőttem és amellyel nagy sikereket élhettem át. Hálás vagyok mindazoknak, akik segítettek, a három edzőnek, akikkel együtt dolgozhattam, Michael Zorcnak és Hans-Joachim Watzkénak. És persze a csapattársaimnak, akik mindig nyitottak voltak felém.Az elmúlt napokban rengeteg üzenetet, megjegyzést, hozzászólást kaptam, melyekben szerettetek volna meggyőzni, hogy maradjak Dortmundban. Nagyon jól esett a Wolfsburg elleni hazai mérkőzés után vagy az edzéseken, a boltban a sok pozitív visszajelzés. És ez remekül jelzi, hogy milyen különlegesek a Dortmund-szurkolók.Mindent bele fogok adni a hátralévő edzéseken és meccseken, hogy mindezt megháláljam. Van még egy kupadöntőnk is!Köszönöm,Mats
Hummels még két mérkőzésen szerepelhet a Dortmundban: szombaton a Signal Iduna Parkban köszönhet el a hazai közönségtől, majd rá egy hétre Berlinben a kupadöntőn jön a végleges búcsú.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés