Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Pogačar és a többiek: nálad ki fért be a Giro álomcsapatába? – szavazás

Bodnár Gergő

Frissítve 26/05/2024 - 13:29 GMT+2

A 2024-es Giro nyilván Tadej Pogačar óriási fölényéről ugrik majd be elsőként, a szlovén versenyző 6 szakaszt és 2 trikót nyert, és majdnem 10 perces előnnyel húzta be az összetettet. Az nem is lehet kérdés, hogy az idei olasz körverseny álomcsapata az ő nevével kezdődik, de mi a helyzet a többiekkel?

Egyedül a csúcson, talpig pinkben: a Giro utolsó hegyi szakaszán is Pogačar volt a főszereplő

Minden háromhetes versenynek megvannak a maga történetei, legszebb pillanatai és kiemelkedően jól teljesítő versenyzői, akikre hosszú évek múlva is emlékezni fogunk.
A 2024-es Giro d’Italia nyilván Tadej Pogačar óriási fölényéről ugrik majd be elsőként, a szlovén versenyző 6 szakaszt és 2 trikót nyert, és majdnem 10 perces előnnyel húzta be az összetettet. Az nem is lehet kérdés, hogy az idei olasz körverseny álomcsapata az ő nevével kezdődik, a sprinterek kapcsán pedig a ciklámen trikót megszerző Jonathan Milan megkerülhetetlen.
De mi a helyzet a többiekkel? Ki a legjobb hegyi- és sík segítő, a legtámadóbb szellemű versenyző, vagy az ideális sprinter felvezető? Kinek van még helye a Giro álomcsapatában? Erről a kérdésről ti dönthettek, aztán a 15.15-kor kezdődő adásban eredményt is hirdetünk.
1. Összetett esélyes / GC-menő (aki nem Pogačar)

2. Sprinter

3. Sprinter felvezető

4. Hegyimenő (aki nem GC-esélyes)

5. Robbanékony/támadó szellemű versenyző

6. Hegyi segítő

7. Sík segítő

+1 A kapitány:

  • Tadej Pogačar (6 szakaszgyőzelem, 2 trikó)

A Giro d'Italia 21., utolsó szakasza 15.15-től élőben és reklámmentesen az eurosport.hu-n és az Eurosport Applikációban!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés