Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Geraint Thomas jövőre szívesen Girózna

Eurosport
Eurosport

Publikálva 19/08/2018 - 10:05 GMT+2

A jövő heti német körön tér vissza, de már most a következő évét tervezi.

Fotó: Eurosport

Mekkora jelentősége van egy Tour-győzelemnek?
Walesben például akkora, hogy hamarosan Geraint Thomasról nevezik el a newporti velodrome-ot.

Kedvenc csapata, az Arsenal volt menedzsere, Arséne Wenger telefonon gratulált neki a sárga trikóhoz, Cardiffban pedig ezrek köszöntötték az első hazatérése alkalmával.

De az ünneplésnek lassan vége, G lassan újra versenyzeni fog. Jövő héten a német körön áll rajthoz, aztán Froome-mal együtt elmegy a brit körversenyre. Vagyis kihagyja a Vueltát, de ezt azért már jó ideje sejtettük. A Tour de France idei győztese viszont már most gondol a jövőre, és erről a sajtónak is beszélt.

"Nyilván még semmi nem biztos, de 2019-ben szeretnék rámenni a Giróra. Eléggé bánt, hogy tavaly a motoros bukás miatt nem tudtam küzdeni a rózsaszín trikóért" - mondta Thomas. "De még mielőtt döntenék, nyilván szeretném megvárni a hivatalos útvonal bemutatót."
picture

000_1892Y2.jpg

Fotó: Eurosport

Amennyiben tényleg ez lesz a Sky versenyzőjének programja, akkor Froome nyugodtan elkezdheti tervezni a jövő júliusát. Hisz ha Thomas a Giróra megy, ő az idei duplázási kísérlete után megpróbálhatja megnyerni pályafutása ötödik sárga trikóját.

Merthogy jövőre is csapattársak lesznek, hisz Thomas a hírek szerint a következő héten meghosszabbítja a lejáró szerződését.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés