Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Győzelemmel lett harmadik a Storck-csapat, Isner meccslabdáról fordított

Eurosport
Eurosport

Frissítve 11/10/2017 - 11:40 GMT+2

Ez történt kedden

Ungarns Nationalcoach Storck als Trainer 2017 nominiert

Fotó: SID

Győzelemmel lett harmadik a Storck-csapat. A magyar labdarúgó-válogatott kedden 1-0-ra legyőzte a Feröer-szigetek csapatát, így megtartotta harmadik helyét a világbajnoki selejtezőcsoportban. A győztes gólt a szünetben csereként beállt Böde Dániel szerezte, aki szinte napra pontosan két éve is nyerőembernek bizonyult a szigetországiakkal szemben. Akkor szintén csereként beállva az ő két találatával fordítottak a magyarok. Bernd Storck szövetségi kapitány együttese 10 forduló alatt 13 ponttal végzett a harmadik helyen, így lemaradt a 2018-as oroszországi világbajnokságról – ahogy az előzőekről is 1986 óta mindig. Az évet két barátságos meccsel zárja a nemzeti csapat novemberben Luxemburg és a vb-résztvevő Costa Rica ellen.
Európai vb-selejtezők, 10. (utolsó) forduló, B csoport:
Magyarország – Feröer-szigetek 1-0 (0-0)
Franciaország is kijutott. A francia labdarúgó-válogatott is kijutott a jövő évi oroszországi világbajnokságra, miután 2-1-re legyőzte Fehéroroszországot az európai selejtezősorozat utolsó játéknapján.
picture

France's midfielder Blaise Matuidi (C) celebrates with teammates scoring the first goal during the FIFA World Cup 2018 qualifying football match between Bulgaria and France at The Vasil Levski Stadium in Sofia on October 7, 2017.

Fotó: Getty Images

Isner meccslabdáról fordított. John Isner meccslabdát hárítva jutott be a második fordulóba az 5,9 millió dollár (1,56 milliárd forint) összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztornán. A 208 centis amerikai a döntő szett rövidítésében egy 222 kilométer/órás ászt ütött a szerb Dusan Lajovic mérkőzéslabdájánál, majd a következő két labdamenetet hozva nyert. A találkozó 2 óra 27 percig tartott.
Kedden eddig már három összecsapás is idő előtt véget ért: az amerikai Jack Sock, a német Mischa Zverev és a vasárnap Pekingben döntős ausztrál Nick Kyrgios is feladta mérkőzését. Utóbbi minden magyarázat nélkül levonult az első szett után a pályáról, miután többször összeveszett a mérkőzésvezetővel. Először akkor figyelmeztette őt a bíró, amikor egy ítélet miatt elütött két labdát, másodjára pedig amikor a nézők mozgolódása miatt káromkodni kezdett. Utóbbi a szabályok értelmében már pontlevonással járt, az amerikai Steve Johnson azzal egyenlített ki 4-4-re a rövidítésben. Miután elvesztette a tie-breaket, Kyrgios kezet fogott ellenfelével és a bíróval, összecsomagolt, és elhagyta a pályát.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés