Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Fucsovics karrierje egyik legjelentősebb sikerét érte el, Babos kikapott

Eurosport
Eurosport

Frissítve 23/05/2018 - 11:24 GMT+2

Ez történt kedden.

Fucsovics - Ramos-Vinolas (last shots)

Fotó: Eurosport

Babos Tímea búcsúzott a 250 ezer dollár (67,5 millió forint) összdíjazású strasbourgi salakpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
Babos Tímea után Jani Réka-Luca is búcsúzott a 250 ezer dollár (67,5 millió forint) összdíjazású strasbourgi salakpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében. A 26 éves Jani, aki 535. a világranglistán, a nyitókörben meglepetésre legyőzte a 77. amerikai Sachia Vickeryt, ám a 16 között jóval keményebb ellenfél várt rá Dominika Cibulková személyében. A 2014-ben Australian Open-döntős, 2016-ban pedig WTA-világbajnok szlovák jelenleg 36. a rangsorban, de tavaly állt a negyedik helyen is.
A mindössze 160 centis rivális lehengerlően kezdett, Jani 3:0 - és 14 elvesztett pont - után nyert először labdamenetet, majd 25 perc elteltével szetthátrányba került. A folytatás már kevésbé egyoldalúan alakult, a magyar teniszező 1:3-ról 3:3-ra feljött, majd 5:3-nál a 29 éves Cibulkova nem élt a meccslabdájával. Nem sokkal később, saját adogatásánál viszont már értékesítette a másodikat, és 1 óra 15 perc alatt nyert.
Fucsovics Márton mindössze három játékot veszítve győzte le az ötödik helyen kiemelt spanyol Albert Ramos-Vinolast az 501 ezer euró (159 millió forint) összdíjazású genfi férfi salakpályás tenisztorna első fordulójában, kedden.
A 23-szoros Grand Slam-bajnok amerikai Serena Williams nem lesz kiemelt a francia nyílt teniszbajnokságon. A Roland Garros szervezői bejelentették, hogy a kiemelési rangsornál "idén ismét a WTA-világranglistán elfoglalt aktuális helyezést " vették figyelembe.
picture

Serena Williams droht bei French Open ein schweres Los

Fotó: SID

A papírformának megfelelően, az összetettben második Tom Dumoulin jelentősen, több mint egy perccel, 56 másodpercre csökkentette hátrányát az éllovas Simon Yatesszel szemben a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny 16. szakaszán, a Trento és Rovereto közötti egyéni időfutamon kedden. A 34,2 kilométeres szakaszt az ausztrál Rohan Dennis teljesítette a leggyorsabban, 14 másodperccel megelőzve a második német Tony Martint és 22-vel a holland Dumoulint. Az etap fő kérdése azonban az volt, hogy utóbbi mennyit tud lefaragni komoly, 2:11 perces hátrányából az összetettben. Yates végül 1:15 perccel tekert rosszabb időt, mint legfőbb riválisa, így öt szakasszal a vége előtt mindössze 56 másodperc választja el egymástól a két versenyzőt.
A Giro hajrája hagyományosan hemzseg a hegyi szakaszoktól, így van ez idén is: a szerdai kisebb dombokkal tarkított etapot követően csütörtökön, pénteken és szombaton is hegyi befutó vár a mezőnyre, pénteken ráadásul négy, míg szombaton három komoly emelkedőt kell teljesíteniük a kerekeseknek.
részben via MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés