Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Balesetek, repülő kerekek, veszély, zűrzavar, feszültség - őrült futam Ausztráliában

Eurosport Magyarország

Frissítve 03/04/2023 - 11:16 GMT+2

A nemzetközi sajtó elsősorban a káoszt emeli ki a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjról írt beszámolókban a verseny másnapján.

Formuła 1

Fotó: Eurosport

A futamot háromszor félbe kellett szakítani piros zászlóval, végül a címvédő Max Verstappen a biztonsági autó mögött célba érve végzett elsőként.

Nagy-Britannia:

The Sun:
"Max Verstappen egy kaotikus és ellentmondásos versenyt nyert meg Ausztráliában. A futam felveti a kérdést, hogy az FIA képes-e ellátni a versenybírói feladatokat a Forma-1-ben."
Daily Mail:
"Balesetek, repülő kerekek, veszély, zűrzavar, feszültség - mindez együtt a Forma-1, amely képes ezt produkálni akkor, amikor szükség van rá és amikor a legkevésbé számítunk rá. Mondjuk egy olyan szezonban, amelyet egyoldalúan ural a Red Bull."
The Guardian:
"A tűzijátéktól a bohózatig: az Ausztrál Nagydíj nagyon izgalmasan kezdődött, aztán csúnya bukás lett a vége. Elkerülhetetlen volt, hogy Max Verstappen nyerjen a Red Bull-lal, de csak a káosz és zavar után, amelyet jól tálalt a Forma-1. A labirintusszerű szabályrendszer ismét rányomta a bélyegét a versenyre."

Spanyolország:
Marca:
"Lewis Hamilton nagyszerű teljesítménnyel visszatért a dobogóra, miközben Fernando Alonso és Carlos Sainz harca az asztúriai (Alonso) lehetséges drámájából a madridi (Sainz) nagy pofonjává vált."
Mundo Deportivo:
"Max Verstappen elsőként haladt át a célvonalon az Ausztrál Nagydíjon. Korábban néhány centin múlt, hogy eljátssza ezt a diadalt, de végül bajnokhoz méltó hidegvérűséggel nyert."

Olaszország:
Gazzetta dello Sport:
"Ausztrál GP, micsoda káosz! Abszurd közjátékok és három újraindítás"
Tuttosport:
"Őrült futam, de a végén Verstappen nyert"

MELBOURNE, AUSTRALIA - APRIL 02: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing celebrates after the F1 Grand Prix of Australia at Albert Park Grand Prix Circuit on April 02, 2023 in Melbourne, Australia. (Photo by Quinn Rooney/G
Franciaország:
L'Équipe:
"Az őrült futamot, amelyet háromszor is félbe kellett szakítani, csak Max Verstappen, Lewis Hamilton és Fernando Alonso élte túl. Vagyis: a tapasztalat mindennél többet ért."

Ausztria:
Kronen Zeitung:
"Ez a verseny még sokáig beszédtémát fog szolgáltatni. Néhány pilóta erősen rázta a fejét, amikor közvetlenül a vége előtt ismét piros zászlót mutattak fel."

Svájc:
Blick:
"Az őrület a végén ért a tetőfokára az Ausztrál GP-n: a versenybíróság három körrel a vége előtt kétszer is félbeszakította a versenyt. Aztán Verstappen a biztonsági autó mögött gurult be elsőként a célba."
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés