Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A teljes mezőnyt állva hagyta a norvég lány, már hatból négy futam a mérlege

Eurosport
Eurosport

Publikálva 16/01/2022 - 14:31 GMT+1

A norvég Marte Olsbu Røiseland utolsó versenye a téli olimpia előtt egyszerűen tökéletes volt, tisztán lőtt, és 30:55 perc alatt megnyerte a Ruhpoldingi női 10 km-es üldözéses versenyt. A sprintgyőztes svéd Elvira Oeberg két büntetéssel, 20,8 másodperces hátránnyal lett második. Húga, Hanna egy büntetéssel, 32,4 másodperccel lemaradva lett harmadik.

A teljes mezőnyt kiütötte a norvég lány az olimpia előtti utolsó versenyen

Fotó: AFP

A ruhpoldingi 10 kilométeres üldözéses verseny Marte Olsbu Røiseland utolsó futama volt a világkupán az olimpia előtt. A világbajnokság éllovasa most a hegyekbe megy, hogy a lehető legjobban felkészüljön a kínai viszonyokra.
"Korábban soha nem voltam sikeres Ruhpoldingban, de most ezt is lehúzhatom a listáról. Nem sok helyen lőttem húsz találatot, de ez az egyik" nyilatkozta Olsbu Røiseland a célba érkezése után.
picture

A teljes mezőnyt kiütötte a norvég lány az olimpia előtti utolsó versenyén

"Most már pihenhetek az olimpia előtt, tudom, hogy a munka nagyrészét elvégeztem. Már csak aludnom és ennem kell, meg igazán jó motivációt szereznem az olimpia előtt" - folytatta a norvág lány.
További eredmények: a sprintgyőztes svéd Elvira Oeberg két büntetéssel, 20,8 másodperces hátránnyal lett második. Húga, Hanna egy büntetéssel, 32,4 másodperccel lemaradva lett harmadik. A francia Anais Bescond egy büntetéssel a negyedik helyen végzett, 1:47.9-cel hátrébb. Az Oeberg nővérek csapattársa, Linn Persson két büntetéssel a szezon eddigi legjobb helyén, az ötödik pozícióban végzett, 50.7 másodperccel lemaradva. A fehérorosz Dzinara Alimbekava három büntetéssel a hatodik helyen végzett, 53,2 másodperccel mögöttük.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés