Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Rekortán#40: Nagy vb-beharangozó az ügyességi számokról és a másik hazai éremesélyesről

Eurosport Magyarország

Frissítve 18/08/2023 - 19:20 GMT+2

Már tényleg a legvégén vágjuk a cetlit, pár nap csupán, és elrajtolnak a gyaloglók szombat reggel, amivel kezdetét veszi a budapesti atlétika-világbajnokság. Ennek apropójából több részre szedtük a teljes repertoárt, és nemenként végigmentünk minden versenyszámon: kik a címvédők, az esélyesek, a megjósolhatatlan meglepetésfaktorról is volt szó, csakúgy, mint a hazai indulókról.

Yulimar Rojas

Fotó: AFP

Nem volt könnyű végighaladni mindenkin, de igyekeztünk, és bár nem volt célunk elrejteni, de beszéltünk egy olyan valakiről is, aki ha a csillagok is úgy állnak, Halász Bence mellett felérhet a dobogóra.
Hogy ki az? A videóból kiderül! Hallgassátok szeretettel, és ne feledjétek: a sprintek, valamint a hosszútávfutás és a gyaloglószámok elemzésével még adósok vagyunk, de már nem sokáig!


Ha nem a helyszínről nézitek a budapesti atlétikai vb-t, ám kíváncsiak vagytok arra, hogy mi is történik valójában, vagy csak egyszerűen nincs egy percetek, akkor tartsatok az Eurosporttal augusztus 19. és 27. között! A helyszínről Ajkler Zita, Szabó Gábor és Németh Gergely jelentkezik, az Eurosport.hu-n pedig megtekinthetitek bármelyik ügyességi szám döntőjét az elejétől a végéig. Az atlétika vb minden egyes másodperce látható tehát az Eurosport platformjain, velünk biztosan nem maradsz le semmiről!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés