Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kéri Bianka: "Nem vagyok elégedetlen, tanulnom kell még a világbajnokságokon való taktikai versenyzést"

Marosi László

Frissítve 26/08/2023 - 11:07 GMT+2

Kéri Bianka a 23. helyen végzett 800 méteren a budapesti atlétikai világbajnokság hetedik napján. A tizenötszörös magyar bajnok szerda délelőtt karrierje második leggyorsabb futását hozta össze az előfutamban, ezzel pályafutása első világbajnokságán péntek este elődöntőt futhatott.

Kéri Bianka: "Tanulnom kell még a világbajnokságokon való taktikai versenyzést"

Az elődöntő azonban nem a várakozásainak megfelelően alakult, az igen erős egyéni csúcsokkal rendelkező ellenfelek gyors kezdés után visszavettek a tempóból. A mindössze 61 másodperces első négyszáz után így a 29 éves atlétának nem volt lehetősége egyéni legjobbja megjavítására, végül futamában 2:01.68-as idővel zárt, ennek ellenére elégedetten nyilatkozott a helyszínen honlapunknak.
"Tapasztalatnak ez szerintem elképesztő volt, és élménynek is, hiszen amit itt a stadionban kapunk magyar sportolóként az felejthetetlen. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki szurkol nekünk, mert tényleg elképesztő érzés ide kisétálni a pályára" - mondta az interjúban.
Kéri Bianka világbajnoki szereplése ezzel nem ért véget, ma 20 óra 07 perckor a női 4x400 méteres váltó előfutamában szurkolhatunk neki a magyar váltó tagjaként.
picture

Kéri Bianka: "Tanulnom kell még a világbajnokságokon való taktikai versenyzést"

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés