Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Újabb elkapó kapott hatalmas szerződést az NFL-ben

Péter Babos

Frissítve 06/04/2022 - 18:43 GMT+2

A Buffalo Bills és Stefon Diggs egy új, négy éves szerződésben állapodott meg, mely 96 millió dollárról szól, ebből 70 millió garantált. A Bills tovább folytatta erős tavaszát, korábban olyan játékosokat szereztek meg mint Von Miller, Jamison Crowder, O.J. Howard vagy Rodger Saffold, most pedig Josh Allen kedvenc célpontját tették boldoggá.

Stefon Diggs

Fotó: From Official Website

A 28 éves játékosnak még egyébként is volt hátra két év a szerződéséből, így összesen hat évre kötelezte el magát az AFC egyik, ha nem a legerősebb csapatával és ez idő alatt 124,1 millió dollárt tehet majd zsebre.

Diggs 2015-ben került a ligába, akkor a Vikings draftolta az ötödik körben. 5 évet töltött Minnesotában, majd 2020-ban igazolt Buffalóba. A Bills játékosaként az elmúlt két szezonban összesen 2760 yardig és 18 TD-ig jutott a klasszis játékos, mindkétszer beválasztották a Pro Bowl keretbe és egyszer All-Pro lett.



Ebben az offseason-ben nem csak Diggs kapott az elkapók közül nagy pénzt, ahogy arról már korábban beszámoltunk Tyreek Hill a Miami Dolphinstól, míg Davante Adams a Las Vegas Radierstől kapott jól fizető szerződést.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés