Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Tom Brady hat hét után meggondolta magát, mégsem vonul vissza

Eurosport Magyarország

Publikálva 14/03/2022 - 09:33 GMT+1

Másfél hónappal visszavonulását követően most bejelentette visszatérését Tom Brady, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb játékosa. Brady a közösségi médiában úgy fogalmazott, befejezlen ügye van a Tampa Bay-jel, és mégsem jött el az ideje annak, hogy lelátóról figyelje az eseményeket.

Tom Brady

Fotó: Getty Images

NFL - Tom Brady visszatér

A 44 esztendős, hétszeres bajnok irányító február 1-jén közölte, hogy 22 szezont követően befejezi pályafutását, vasárnap azonban óriási meglepetésre a közösségi médiában közölte, visszatér csapatához, a Tampa Bay Buccaneershez.
Ahogy fogalmazott: az elmúlt időszakban rájött, hogy a helye még a pályán van, nem a lelátón, majd annak is eljön az ideje, de nem most.
Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2020-as odaszerződése után tavaly februárban bizonyult a legjobbnak.
A liga történetének egyetlen hétszeres bajnoka minden jelentősebb statisztikai mutatóban - TD-passzok, győzelmek, passzolt yardok - vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának.
Brady január 23-án játszotta eddigi utolsó mérkőzését, amikor a Tampa Bay Buccaneers a rájátszás második körében, a főcsoport-elődöntőben búcsúzott a későbbi bajnok Los Angeles Ramsszel szemben.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés