Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

22 szexuális zaklatásos per után már a Nike-nak is kínos lett az irányító

Eurosport
Eurosport

Publikálva 07/04/2021 - 16:37 GMT+2

Felfüggeszti az irányító Deshaun Watson támogatását a Nike

Deshaun Watson - Houston Texans

Fotó: Getty Images

A Nike felfüggeszti Deshaun Watson, a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Houston Texans szexuális zaklatással vádolt irányítójának támogatását.

A világ egyik legnagyobb sportszergyártó cégének szerdai bejelentése szerint azok után hozták meg a döntést, hogy a 25 éves játékos ellen polgári perek indultak.
A Pro Bowlba háromszor meghívott Watsont - aki az előző idényben a legtöbb passzolt yarddal zárt az NFL-ben - először március 16-án vádolta meg egy masszőr azzal, hogy szexuálisan zaklatta, amikor az irányító kezelésre ment hozzá. A játékos tagadta a vádakat és azt mondta, élete során minden nőt "a lehető legnagyobb tisztelettel kezelt". Később Watson elnézést kért a masszőrtől.
Azóta összesen 22 per indult az irányító ellen szexuális zaklatás miatt, a vádlók közül 18 női masszőr. Az ügyben már a liga is vizsgálódik, és az irányító csapata is jelezte, komolyan veszik a vádakat.
Watson tavaly szeptemberben négy évre 156 millió dollárért hosszabbította meg szerződését a Texansszal, januárban azonban arra kérte a klubot, cserélje el.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés