Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Babos továbbjutott, kirúgták Ranierit

Eurosport
Eurosport

Publikálva 24/02/2017 - 09:27 GMT+1

Két meccset is nyert Timi csütörtökön, Ranierinek megköszönték a munkáját.

Babos Tímea

Fotó: Eurosport

Claudio Ranierit menesztette a Leicester City, mindösszesen kilenc hónappal azt követően, hogy az olasz mester bajnoki címig vezette az angol kiscsapatot. A Rókák az idei szezonban borzasztóan teljesítenek a bajnokságban, jelenleg egyetlen ponttal állnak a kiesőzóna felett. A klubnál ezért úgy döntöttek, hogy a hátralévő 13 bajnokit másra bízzák. “A vezetőség egy fájdalmas, de a klub érdekeinek szempontjából szükséges döntést hozott meg” – áll a csapat közleményében.
Az első helyen kiemelt Babos Tímea könnyed győzelemmel jutott tovább csütörtökön a 250 ezer dollár (72,7 millió forint) összdíjazású budapesti női keménypályás tenisztorna negyeddöntőjébe. Párosban szintén első kiemeltként, Lucie Safarova oldalán lépett pályára a szabadkártyás Bukta Ágnes és Stollár Fanny ellen a negyeddöntőben. A meccs 1:1-ig volt kiegyenlített, onnantól pedig a magyar-cseh kettős diadalmenetét hozta, amely ezután már csak egy gémet vesztett. Bukta és Stollár sorra vesztette el adogatását, míg Babosék remekül fogadtak, hosszan játszottak, és esélyt sem adtak ellenfelüknek. A 47 perces találkozót stílszerűen egy Babos-ász és egy fogadhatatlan szerva zárta le.
Az Abu Dhabi Tour nyitónapja elég izgalmasra sikeredett, 4,5 kilométerrel a vége előtt Contador, az 1 kilométeres kapunál pedig Kittel keveredett bele bukásba. A kaotikus hajrából végül Cavendish jött ki a legjobban
Alberto Contador caída Abu Dhabi 2017
Az AS Roma hazai pályán 1-0-ra kikapott a Villarreal csapatától a labdarúgó Európa Liga egyenes kieséses szakaszának első körében, a párharc csütörtöki visszavágóján, ennek ellenére továbbjutott. Meglepetésre kiesett a Fiorentina és a Tottenham is. A játéknap további eredményeit itt találjátok.
Ugyan a nagycsapatok autóbemutatói közül még csak a vb-címvédő Mercedes rukkolt elő idei modelljével , a kicsik közül már többen is bemutatták idei autóikat, melyek szélesebbek, szélesebbek a kerekek, a szárnyak, és egyébként is, jelentősen eltérnek a 2016-os modellektől. A fotókat itt nézhetitek meg.
Wayne Rooney ügynöke, Paul Stretford elrepült Kínába, hogy ott tárgyaljon védence eladásáról. A kínai átigazolási piac jövő kedden zárul, az ottani, tízmilliókat költő újgazdag együttesek bármelyikének hatalmas hírverés lenne Rooney szerződtetése. A Sky Sports értesülései szerint négy együttes, a Guangzhou Evergrande, a Beijing Guoan, a Jiangsu Suning és a Tianjin Quanjian érdeklődnek a 31 éves támadó iránt, akinek még 18 hónap van hátra manchesteri szerződéséből, plusz egy opcionális év. A Tianjin vezetőedzője, Fabio Cannavaro elmondta, már tettek konkrét dolgokat az angol válogatott csatár leigazolásáért, de ajánlatot még nem tettek mostani klubjának.
picture

Wayne Rooney has announced he is staying at Manchester United

Fotó: PA Sport

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés