Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

🎾 Wimbledon élőben - Udvardy is búcsúzott, Kyrgios és Badosa is könnyedén jutott tovább - ÉLŐ

Eurosport Magyarország

Frissítve 30/06/2022 - 19:46 GMT+2

Csütörtökön, Wimbledon 4. napján a Roland Garros idei győzteseit - Rafael Nadalt és Iga Swiateket - is pályán láthatjuk, nagy kérdés, hogy Swiatek tovább tudja-e növelni a győzelmi szériájának hosszát. Ebben a cikkben a nap legfontosabb eseményeivel jövünk Wimbledonból. Kövessétek a füvespályás Grand Slam mérkőzéseit az Eurosport 2-n, az eurosport.hu-n vagy az Eurosport Applikációban!

Rafael Nadal

Fotó: Getty Images

19:43 Swiatek sorozatban 37. alkalommal is nyert, Tsitsipas is továbbjutott.

Részletek: itt



19:03 Bondár és Udvardy is kiesett párosban
Részletek: itt


15:53 A férfiaknál Nick Kyrgios, a nőknél Paula Badosa is könnyed győzelemmel jutott a harmadik fordulóba

Az ausztrálok párosban Grand Slam-tornagyőztes játékosa a 26. kiemelt szerb Filip Krajinovicot győzte le mindössze 85 perc alatt úgy, hogy 24 ászt szervált és összesen 50 nyerő ütése volt.
A női mezőnyben negyedik helyen kiemelt spanyol Paula Badosa 72 perc alatt kerekedett a román Irina Bara fölé.
picture

Paula Badosa - Irina Bara - Wimbledon - a mérkőzés legjobb pillanatai

A kétszeres wimbledoni bajnok Petra Kvitova 6:1, 5:1-re is vezetett a szintén román Ana Bogdan ellen, végül a második szettet csak rövidítésben tudta megnyerni, de így is továbbjutott.

picture

Petra Kvitova - Ana Bogdan - Wimbledon - a mérkőzés legjobb pillanatai


15:38 Udvardy elvesztette a döntő szettet, kiesett

Udvardy Panna elvesztette a döntő szettet a belga Elise Mertens ellen, így egyesben a második fordulóban búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságtól. Eredmények, nők, 2. forduló (a 32 közé jutásért): Elise Mertens (belga, 24.)-Udvardy Panna 3:6, 7:6 (7-5), 7:5

Udvardy Panna mérkőzése sötétedés miatt félbeszakadt szerdán, a csütörtöki folytatás ismétlését itt lehet megnézni.

Itt hagytuk abba tegnap: A WTA-rangsorban századik helyén álló Udvardynak az első adogatójátékában bréklabdát kellett hárítania az esélyesebb belga Elise Mertens (31.) ellen, de miután ezt megoldotta, 3:2-nél elvette ellenfele szervagémjét, és több mint kétszer annyi nyerő ütésének, illetve riválisánál kevesebb ki nem kényszerített hibájának köszönhetően megnyerte az első szettet.
Mertens a második játszmában is sokat rontott, így első három adogatójátékából kettőt is elveszített, de mivel a kaposvári játékos a korábbinál kevésbé volt hatékony saját szervái mögött, a belga mindkétszer egyenlíteni tudott. Udvardy 3:4-nél maratoni játékban, öt bréklabdát hárítva egalizált, majd kisvártatva - miután Mertens saját szervajátékát négy ki nem kényszerített hibával "odaadta" neki - a találkozó megnyeréséért adogatott.
A magyar játékos eljutott két meccslabdáig, de az egyiknél hibázott, a másikat pedig Mertens egy nyerő tenyeres ütéssel hárította, majd rövidítésre mentette az összecsapást. A tiebreakben Udvardy 5-5-nél két pontra volt a továbbjutástól, de két rontással elveszítette a játékrészt, ami után a folytatást a sötétedés miatt csütörtökre halasztották.

14:00 Tsitsipas a pályán!


12:51 Bautista pozitív koronavírusteszt miatt visszalépett

Roberto Bautista-Agut nem folytatja szereplését a wimbledoni teniszbajnokságon, mivel pozitív lett a koronavírustesztje. Az első fordulóban Balázs Attilát búcsúztató, 17. helyen kiemelt spanyol játékos a kolumbiai Daniel Galánnal mérkőzött volna meg csütörtökön, de már szerdán rosszul érezte magát, majd az ellenőrzés kimutatta szervezetében a fertőzést.
Bautista a harmadik férfi teniszező - a horvát Marin Cilic és az olasz Matteo Berrettini után - aki pozitív koronavírusteszt miatt visszalépett.

Djokovicot megnyugtatta a Kokkinakis elleni űrtenisz, Murray a csalódottsága ellenére folytatja


Elfelejtett ütők, pattogásteszt, küszködő sztárok, és a pók, amelyik szerepelni akart - Wimbledon 3. napja, másképp

picture

Elfelejtett ütők, pattogásteszt, küszködő sztárok, és a pók, amelyik szerepelni akart

Gálfi Dalma: „Szoknom kell még a Grand Slam-szituációkat

Miután élete első Grand Slam-meccsét megnyerte hétfőn, Gálfi Dalma vereséget szenvedett a wimbledoni torna második fordulójában. A szlovén Kaja Juvan elleni két játszmás vereség első szettjét kis híján megnyerte a magyar lány. A hullámvasútszerű kezdésről, az össz-wimbledoni élményekről és a közeljövő terveiről kérdeztük.
picture

Gálfi Dalma búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokság női versenyétől - videó

Pályán a Garros idei győztesei, vajon folytatódik-e a Kyrgios-dráma?

Csütörtökön a Roland Garros idei győzteseit - Rafael Nadalt és Iga Swiateket - is pályán láthatjuk, nagy kérdés, hogy Swiatek tovább tudja-e növelni a győzelmi szériájának hosszát.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés