Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Újabb két Grand Slam-győztes hagyja ki a US Opent

Eurosport
Eurosport

Frissítve 26/08/2021 - 10:00 GMT+2

A hazai kedvenc Venus Williams és Sofia Kenin, valamint a kanadai Milos Raonic is visszalépett a hétfőn rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokságtól.

Venus Williams az idei Ausztrál Openen

Fotó: AFP

Egyik Williams nővér sem lesz ott az idei US Openen.

A 41 éves Venus Williams - aki 2000-ben és 2001-ben is megnyerte a US Opent - lábsérülésre hivatkozva közölte döntését. Egy nappal korábban Venus 23-szoros GS-bajnok húga, Serena is jelezte, hogy térdproblémák miatt nem indul New Yorkban.
Ugyancsak bejelentette távolmaradását Sofia Kenin, a tavalyi Ausztrál Open győztese. A világranglistán ötödik amerikai teniszező koronavírus-fertőzés miatt mondta le a New York-i szereplést. A lábsérülés miatt Wimbledon óta pihenő, 22 éves Kenin közölte, mivel beoltották, csak enyhe tünetei vannak, de pozitív teszt miatt nem vehet részt az év utolsó Grand Slam-versenyén.
A férfiak mezőnyében Raonic a legújabb hiányzó, a 2016-ban wimbledoni döntős szervagép ugyancsak lábsérülés miatt nem lesz ott Flushing Meadowsban. Korábban a legjobbak közül az idén már nem versenyző - és egyformán 20-szoros GS-bajnok - Roger Federer és Rafael Nadal, továbbá a címvédő Dominic Thiem is visszalépett a US Opentől.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés