Bár azok után, hogy búcsúztatta a négyszeres bajnok Henint, meccslabdáról megverte Serenát, majd lenullázta Jankovicsot a 4 között, nem igazán lehettek kétségeink, hogy Samantha Stosur a szombati döntő favoritja, de a mostani sajtótájékoztatójáról már úgy jöttem ki, hogy tényleg úgy éreztem, a következő Roland Garros bajnokot hallgattam.
Sam hátrdőlve, feltett lábbal adott interjút, és senki sem volt nyugodtabb nála a szobában. Kedvesen, egyszerűen, mosolyogva vlaszolt minden kérdésre, közben sugárzott róla az önbizalom. Határtalan nyugodtsága egyértelmű esélyessé teszi, az pedig, hogy tavaly Oszakában pont Schiavone ellen szerezte meg élete első tornagyőzelmét, több mint biztató előjel. Hatalmas önbizalmat adott neki az elmúlt 3 meccs, és ő is favoritként tekint magára.
Szombaton Roland Garros döntőt játszik egy olyan ausztrál lány, aki 15 évesen látott életében először salakot, amikor eljött néhány olaszországi junior tornára. Az első öt salakos meccsét elveszítette, 2003-ban pedig a felnőttek között selejtezett a Garroson, de nem jutott fel főtáblára. Ekkor egyszerűen rühellte a salakot, és képtelen volt rendesen mozogni ezen a borításon. De úgy gondolta, az egyszerűen nem lehet, hogy profi teniszezőként ilyen analfabéta legyen egy adott borításon, és kőkeményen kezdett dolgozni.
*French Open
Salak a salakiaké II.
06/06/2010 16:58
Ma már pedig élvezi a salakszezont. Azt mondta, azt se bánja, ha kikap szombaton, csak élvezni akarja a meccset.
És élőben nem olyan izmos ám.
Oi oi oi oi Sam!

stosur

Fotó: Eurosport

*French Open
A férfi döntő elé
06/06/2010 06:23
*French Open
Szép volt lányok!
05/06/2010 16:33