Ugyan Gábor mélységesen el van kámpicsorodva attól, hogy Demi megint nem fog GS-t nyerni, annyira, hogy csak Leconte-Bahrami és Sanchez-Nastase sírva röhögős párosmeccse, valamint egy vigaszsör villanyozta fel a Suzanne Lenglen pályán, de azért nem jártunk olyan rosszul, hiszen hatalmas festa van kialakulóban, ugyanis megvan az első olasz teniszezőnő, aki GS döntőbe jutott.
Ő Francesca Schiavone. Most jövök a sajtótájékoztatójáról, úgyhogy higgyétek, el tök jó fej a csaj. Olaszként mondjuk nem nehéz annak lennie. Az összes olasz sajtós betódult az interjúszobába, és ütemes Francesca kántálással várták az ő kis finalistájukat, majd vastapssal jutalmazták.
Schiavone nehézkesen beszél angolul, de ettől még könnyesre röhögtem magam az interjú alatt. Az újságírók congratulations Francesca felütésére minden alkalommal annyit mondott, hogy grazie, grazie.  Az első kérdés az volt, hogy milyen ízű a salak, amit megcsókolt a meccs után. Válasz: It is very good...böööáááááá. Nagyon őszintén válaszolt a kérdésekre, aggódott Demiért, de nem titkolta, hogy boldog a döntő miatt. Arra a kérdésre sem adott egyértelmű választ, hogy képes lesz-e megnyerni a finálét, mert a félelmei előjöhetnek a döntőben, és szerinte nem jött túl későn ez a siker, hiszen későn érő típus, és csak most jött el az ő ideje.
*French Open
Salak a salakiaké II.
06/06/2010 16:58
Az olasz nyelvű sajtótájékoztató tömény röhögésbe fulladt, bár nem értettem mindent, de élmény volt nézni a tucatnyi hadonászó olaszt, akik komplett bulit szerveztek egy pillanat alatt az ő nemzeti hősüknek.
Forza Francesca!

DSC_0604

Fotó: Eurosport

*French Open
A férfi döntő elé
06/06/2010 06:23
*French Open
Szép volt lányok!
05/06/2010 16:33