Na hát akkor itt vagyunk, bonjour Paris! Nyár van, 27 fok, Demi és Francesca elég jól kenik és még a lelátóra is ki tudtunk ülni, szép az élet! :)
Tegnap elég sokat késett a gépünk, úgyhogy lemaradtunk mindkét férfi negyeddöntőről, de hallottuk, hogy Rafa szettveszteség nélkül elődöntős, Melzer pedig 0-2-ről fordított Djoko ellen, jó kis meccsek lehettek! Twitteren akartunk jelentkezni, de Gábor telefonjára ráöntötte a pincér a vörösbort, így az el is halálozott. :)
Jó a hangulat itt a Garroson, bár elsőre kicsit megrettentünk, mert a büfében nem volt epres süti, csak barackos. De aztán megnyugodtunk, mert a barackos is jó, és még epres is van, csak eldugták. Idén nagyobb a szabadság, elég sok helyre beengednek bennünket, amivel könyörtelenül vissza is fogunk élni. Netet csak most sikerült csiholnunk, de innentől nem lesz gond!
*French Open
Salak a salakiaké II.
06/06/2010 16:58
Most megyünk, és vadászunk Rafára, hátha kedve támadt a szülinapján is edzeni egyet. Amélie Mauresmo is itt van, szakkommentátor a francia tévénél, egyszerre érkeztünk, de kicsit ciki volt, mert a biztonsági őr minket megismert tavalyról, Amélie-nek viszont ellenőrizte az akkreditációját.
A meccsről annyit, hogy Francesca döbbenetesen látványosan játszik, Demi anyukája pedig egy merő rettegés, kicsit aggódunk is miatta.

DSC_0570

Fotó: Eurosport

*French Open
A férfi döntő elé
06/06/2010 06:23
*French Open
Szép volt lányok!
05/06/2010 16:33