Cameron Norrie helyettesíti a visszalépő Tsitsipast.

A keddi naphoz hasonlóan szerdán is borul az előzetes tervezett program az ATP-vb-n. Stefanos Tsitsipas sérülése miatt visszalépett, így az esti, 21 órakor kezdődő mérkőzésen a második számú tartalék, Cameron Norrie lép pályára Casper Ruud ellen.
A korábbi világbajnok Tsitsipas a november elején rendezett párizsi 1000-es tornán feladta második körös mérkőzését sérülése miatt, majd a közösségi médiában arról számolt be, már egy ideje bajlódik könyökével.
Tenisz
Jön a Tsitsipas-szabály? Megoldás született a hétperces mosdószünetekre
22/11/2021 18:51
A torinói vb-re sem sikerült rendbe hoznia magát, első meccsét két szettben elveszítette Andrey Rublev ellen. Tsitsipas végül úgy döntött, nem folytatja a vb-t.
Kedden a másik csoportban Jannik Sinner tartalékként győzelemmel mutatkozott be, az Indian Wells-i bajnok Norrie is erre készül Ruud ellen, akitől eddigi egyetlen mérkőzésükön, idén a San Diegó-i döntőben simán kikapott. Norrie utána Djokovic ellen zárja a csoportkört.
Legutóbb 1998-ban fordult elő, hogy mindkét tartalék lehetőséget kapott, akkor Albert Costa és Greg Rusedski ugrottak be Marcelo Rios és Andre Agassi helyére. Még sosem fordult elő, hogy szükség lett volna harmadik számú tartalékra, de sajtóhírek szerint Aslan Karatsev már úton van Torinóba. Remélhetőleg arra azért nem lesz szükség, hogy ő is beugorjon.
Nitto ATP Finals
Ő lenne az anti-Kyrgios a pályán, inkább Nadalt és Federert másolná
20/11/2021 10:10
Nitto ATP Finals
Keresztbe tett az orosz álmoknak a norvég srác, megvan az elődöntők párosítása
19/11/2021 16:16