Rafael Nadal nehéz meccsre számít Roger Federer búcsúján.
Roger Federer a lehető legméltóbb módon, Rafael Nadal oldalán lép pályára búcsúmeccsén, a Laver-kupa pénteki nyitónapjának esti programjában. A londoni O2 Arénában az amerikai Frances Tiafoe és Jack Sock lesz az ellenfelük.
Federer szerdán elmondta, szeretne a 22-szeres GS-bajnok riválisa oldalán elbúcsúzni az élsporttól, az európai csapatot vezető Björn Borg pedig eleget tett Federer kérésének, és együtt jelölte őket a találkozóra. Lettünk volna mikrofon a legendák megbeszélésén!
Laver Cup
Federer: „Hihetetlen volt Rafától, hogy eljött Londonba, sosem fogom elfelejteni”
3 ÓRÁJA
Amennyire Federernek megtisztelő, hogy Nadal lesz a párostársa, legalább annyira az a 22-szeres Grand Slam-győztes spanyolnak is.
"A kezdetektől fogva mindig is nagyon könnyű és pozitív volt a kapcsolatunk." - nyilatkozta Nadal a brit Eurosportnak. "Az elejétől kezdve pozitívak az érzéseink. Sőt, az évek során még jobbá is váltak. Fontos pillanatokon osztoztunk a sportág történetében a rivalizálásunk során.
A pályán és a pályán kívül is együtt voltunk, a játékostanácsban sokáig. Szóval nagyon pozitív módon tudtuk kiépíteni ezt a kapcsolatot."
Roger nagyon jó példát mutatott mindenkinek, és nekem személy szerint is kétségtelenül.
"Nagyon szomorú pillanat lesz a pénteki, de ez van. Ilyen az élet, és én csak a legjobbakat kívánom neki. A legjobbakat a legjobbak közül minden egyes dologhoz, amit tenni fog. Megérdemli: egészséget, családot, sikert. Mindent."

Kiderült, Roger Federer mikor lép pályára a Laver-kupán

Arra a kérdésre, hogy milyen előjelekkel várja Federer utolsó mérkőzését, Nadal így válaszolt:
"Őszintén szólva, ez egy nehéz meccs lesz. Meglátjuk, hogyan alakul a dolog, de én csak remélni tudom, hogy egy kicsit segíthetek, hogy még különlegesebbé tegyem az utolsó meccsét."
Azt hiszem, felejthetetlen lesz, büszke és boldog vagyok, hogy mellette lehetek e különleges alkalommal
A Laver-kupa pénteki program az Eurosporton:
13.30-18.00: Laver-kupa, Ruud-Sock, Tsitsipas-Schwartzman
19.45-00.00: Laver-kupa, Murray-De Minaur, Federer/Nadal-Sock/Tiafoe

Amikor a labda hálás, hogy ütik - 10 legendás Federer-Nadal labdamenet

via eurosport.co.uk

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Tenisz
Djokovic Federeréhez hasonló befejezést képzel el magának is
6 ÓRÁJA
Tenisz
Federer visszavonulásával a rá jellemző tökéletességet, méltóságot, nemességet veszítjük el
TEGNAP - 17:56