Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Nadal teste nem bírja, visszalépett Indian Wellstől

Eurosport Magyarország

Publikálva 07/03/2024 - 09:21 GMT+1

Visszalépett az Indian Wells-i tenisztornától Rafael Nadal, a spanyolok 22-szeres Grand Slam-bajnoka. A 37 éves sztár közösségi oldalán jelentette be, hogy a kemény felkészülés ellenére nincs olyan állapotban, hogy részt vegyen a szezon első ATP 1000-es versenyén.

Netflix Slam: Nadal és Alcaraz bemutatójáról senki nem ment haza csalódottan

"Nehéz döntés volt, de nem csaphatok be több ezer rajongót. Szeretek itt versenyezni, és már jóval a rajt előtt itt edzettem a sivatagban, úgyhogy nagyon hiányozni fog az itteni játék" - jelentette ki a mallorcai salakkirály, aki vasárnap egy bemutató meccset vívott Las Vegasban kétszeres GS-győztes honfitársával, Carlos Alcarazzal, és 6:3, 4:6, 12-14-re kikapott döntő rövidítésben.
Akkor fizikálisan nem voltak problémái, és úgy tűnt, hogy remek formában van.
Indian Wellsben az első ellenfele a szintén védett rangsorral induló Milos Raonic lett volna, de a kanadai játékos így a szerencsés vesztesként beugró indiai Sumit Nagallal csap össze.
Nadal közel egyéves kényszerpihenője után januárban, Brisbane-ben tért vissza, de a negyeddöntős mérkőzésén ismét megsérült, emiatt nem tudott elindulni az Australian Openen, és azóta nem versenyzett.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés