Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Norvég-portugál döntő lesz Genfben, Gasquet és Opelka búcsúzott - videón az elődöntők

Eurosport Magyarország

Publikálva 20/05/2022 - 18:49 GMT+2

A portugál Joao Sousa lesz a második kiemelt Casper Ruud döntős ellenfele a Genfben zajló 598 ezer euró (222 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán. Sousa és a norvég Ruud (8.) korábban kétszer mérkőzött meg egymással, mindkétszer 2019-ben, Brazíliában és salakon: Sao Paulóban és Rio de Janeiróban is utóbbi bizonyult jobbnak.

Casper Ruud

Fotó: Getty Images

Genfi tenisztorna - Sousa lesz Ruud döntős ellenfele.
A pénteki második elődöntőben a világranglistán 79. helyezett portugál úgy nyert két sima játszmában a francia Richard Gasquet (75.) ellen, hogy mindkét szettben két alkalommal vette el ellenfele adogatójátékát, miközben sajátjait kivétel nélkül hozta. A találkozó 1 óra 16 percig tartott.
picture

Genfi tenisztorna - Sousa lesz Ruud döntős ellenfele - videó

Sousa és a norvég Ruud (8.) korábban kétszer mérkőzött meg egymással, mindkétszer 2019-ben, Brazíliában és salakon: Sao Paulóban és Rio de Janeiróban is utóbbi bizonyult jobbnak.
A második kiemelt Casper Ruud az elődöntőben szoros két játszmában bizonyult jobbnak a negyedikként rangsorolt Reilly Opelkánál.
A mérkőzésen mindössze egyetlen brék volt, a világranglistán nyolcadik norvég játékos a második szettben 5:5-ös állást követően vette el amerikai riválisa (18.) adogatójátékát, majd azt követően a sajátjával le is zárta az összecsapást, amely 1 óra 31 percig tartott.
picture

Genfi tenisztorna - Ruud jutott elsőként döntőbe - videó

Eredmények, eldöntő:

  • Sousa (portugál)-Gasquet (francia) 6:2, 6:2
  • Ruud (norvég, 2.)-Opelka (amerikai, 4.) 7:6 (7-2), 7:5
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés