Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Barty megsérült, Djokovicék meccsét halasztják

Eurosport
Eurosport

Publikálva 14/05/2021 - 21:21 GMT+2

A nőknél világelső ausztrál Ashleigh Barty sérülés miatt a második szett elején feladni kényszerült az amerikai Cori Gauff elleni negyeddöntős összecsapását a római salakpályás tenisztornán.

Ashleigh Barty musste in Rom verletzt aufgeben

Fotó: Getty Images

Barty jobb karja ápolást követően sem volt játékra alkalmas állapotban, pedig az ausztrál szettelőnyt követően a második játszmában 2:1-re vezetett.

Az eső miatt szombatra maradt a férfiaknál első helyen kiemelt szerb Novak Djokovic és az ötödikként rangsorolt görög Stefanos Tsitsipas összecsapásának befejezése. A pénteken kora délután elkezdett meccset az első szettben, Tsitsipas 5:4-es előnyénél kellett először megszakítani, majd a két teniszező több mint három és fél órát követően tudta csak folytatni a küzdelmet. Fél óra alatt a görög akkor szettelőnyre tett szert (6:4), majd a második játszma elején brékelőnyhöz jutott (2:1), amikor az időjárás ismét közbeszólt.
A szervezők a második kényszerszünet után 20.30-kor közölték, hogy nem várnak tovább, és szombaton folytatják a tornát.
A férfiaknál a Rublev (orosz, 7.)-Sonego (olasz) negyeddöntő két résztvevője épp végzett a bemelegítéssel, amikor elkezdett esni az eső, így az ő találkozójuk szombaton lesz, miként a női negyeddöntőben a Svitolina (ukrán, 5.)-Świątek (lengyel, 15.) összecsapás is.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés