Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A felesége életéért küzdenek, Kubacki számára véget ért az idény

Minich Réka

Frissítve 20/03/2023 - 16:18 GMT+1

Dawid Kubacki hiába áll a második helyen a világkupában, vasárnap idő előtt befejezte az idei szezont. Egy nappal később bejelentette, hogy jelenleg sokkal nagyobb gondokkal kell megküzdenie, mint a világkupa dobogó, hiszen felesége kórházba került kardiológiai problémák miatt, és jelenleg az életéért is aggódni kell.

Raw Air: Nézd vissza Kubacki győztes ugrását Lillehammerből!

Dawid Kubacki január 6-án a világ egyik legboldogabb embere volt, miután a Négysánc záróversenyének reggelén megszületett második kislánya. A rövid szünetet kihasználva néhány napot együtt tudott tölteni a családjával, de azóta természetesen újra a világkupára koncentrált.
Nem is ment számára rosszul az ugrás, jelenleg a második az összetettben, Lillehammerben szombaton nyerni is tudott a Raw Air második állomásán, vasárnap a sírepülő-verseny után viszont személyes okokra hivatkozva hazautazott, majd nem sokkal később közölte, hogy számára ennyi volt a 2022/23-as szezon.
Hétfőn közösségi oldalán írta meg, hogy mi miatt kellett meghoznia ezt a döntést.
"A hirtelen hazautazásomról... Tartozom nektek néhány információval. A feleségem, Marta kardiológiai okok miatt kórházba került, nagyon nincs jól, az orvosok az életéért küzdenek. Jó kezekben van, erős lány, tudom, hogy küzdeni fog. Természetesen ez a szezon végét is jelenti számomra, de kit érdekel..."
A világkupából még két hétvége van hátra, így ezzel szinte biztossá vált Halvor Egner Granerud összetett győzelme. A norvég ugró már januárban, a Négysánc győzelme után kijelentette, hogy számára a friss, kétszeres apuka, Kubacki a legnagyobb győztes, így biztosak lehetünk benne, hogy ő sem boldog a jelenlegi helyzetben.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés