Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kukásmellénnyel integetett a zászlót otthon hagyó partjelző egy VB-selejtezőn

Lantos András

Frissítve 28/01/2022 - 13:39 GMT+1

Mókás és megdöbbentő látvány fogadta csütörtökön a Chile – Argentína világbajnoki selejtezőmérkőzésre kilátogató nézőket. És most nem a calamai Estadio Zorros del Desierto stadion állapotára gondolunk, és nem is arra, hogy összesen három gól esett a találkozón. A meccs híre elsősorban azért járta be a nagyvilágot, mert a találkozó két partjelzője picit feledékeny, majd találékony volt.

Van, amikor az asszisztens zászlója kap főszerepet egy vb-selejtezőn.

Fotó: AFP

A meccset az brazil Anderson Daronco fújta, a két oldalvonal mellett pedig két honfitársa, Fabricio Vilarinho és Rodrigo Figueiredo segítette a munkáját. Csak éppen nem a megszokott eszközökkel.
A stadionban kilátogatóknak hamar feltűnt, valami nincs rendben az asszisztensek zászlójával. Hamar elkezdtek kattogni a fényképezők, telefonok, majd elözönlötték az internetet a meglepett posztok.
A partjelzők kezében ugyanis nem a megszokott sárga zászló volt, hanem egy botra felerősített fényvisszaverő mellény; idehaza ismertebb nevén kukásmellény.
A beszámolók szerint a két asszisztens a szállodában felejtette a mérkőzésre hozott zászlókat, ám nem estek kétségbe, és végül ezt a megoldást eszelték ki. Utóbbival könnyített eljárásban kaphatnának magyar állampolgárságot.
Amúgy maga a találkozó sem volt rossz. A kilencedik percben Angel Di Maria találatával a vendég argentinok szereztek vezetést, ám Ben Brereton alig több, mint 10 perccel később egyenlített. A Lionel Messi nélkül felálló argentin válogatott zsákjában viszont volt még egy gól, Lautaro Martínez a 34. percben beállította az 2-1-es végeredményt.
Győzelmével Argentína továbbra is második Brazília mögött, 4 pont lemaradással, míg a chilei válogatott a hetedik helyre csúszott vissza, miután Uruguay idegenben 1-0-ra legyőzte Paraguay-t.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés