Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A magyar labdarúgó-válogatottra nehéz mérkőzés vár: az Európa-bajnok ezüstérmes Angliát kellene megállítani a Wembley-ben. A találkozót folyamatosan frissülő cikkben követjük nyomon az Eurosporton.

Világbajnoki-selejtező UEFA / Matchday 8
Wembley Stadium / 12.10.2021
Élő
Élő frissítések
Németh Dániel

Frissítve 12/10/2021 - 22:42 GMT+2


Live comment icon
1-1 maradt a végeredmény. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, még magyar lehetőségek is adódtak, Holender helyzeténél akár újra előnybe kerülhetett volna a magyar csapat. Érződött a mérkőzésen, hogy az angoloknak nem élet-halál kérdése egy itteni győzelem, de a pontszerzés magyar részről így is bravúrnak mondható.
Live comment icon
Magyarország
Egy újabb kettős csere a végére: Szoboszlai és Nego le, Nikolics és Bolla be.
Live comment icon
4 perc a hosszabbítás.
Anglia
89. perc: Henderson beadását csak öklözni tudta Gulácsi, a kipattanót Shaw pedig egyből visszalőtte. Abraham még bele tudott fejelni, és ugyan a mozdulat bravúros volt, már lesen tartózkodott. Igaz, a próbálkozás amúgy is mellé ment.
Live comment icon
Magyarország
84. perc - Komoly gólhelyzet a magyar válogatott előtt! Sikerült egy letámadással megzavarni az angolok labdakihozatalát, Nagy Zsolt pedig labdát szerzett a tizenhatos sarkánál. Holender előtt hatalmas lövőhelyzet alakult ki, de fölé lőtte.
Live comment icon
Anglia
81. perc - Stones maradt a földön egy tizenhatoson belüli párharcot követően, a védőt ápolni is kell.
Live comment icon
Magyarország
Frissít Rossi: Schäfer helyett Vécsei folytatja, Sallait pedig Hahn váltotta.
Live comment icon
Anglia
Megint változtat Southgate, Kane helyén Abraham, Sterling helyén Henderson.
Anglia
74. perc - Megint nem volt teljes az összhang a védelemben, Kane ki is léphetett a tizenhatos sarkánál, de mellé lőtt.
Magyarország
72. perc - Schäfer tűpontos keresztpassza után Szoboszlai tekerte középre a labdát, szügletre kellett menteniük az angoloknak.
Live comment icon
Anglia
70. perc - Lang veszített labdát a félpályánál, amiből villámgyorsan megindultak az angolok. Sterling ziccerét Gulácsi védte bravúrral.
Live comment icon
Magyarország
Cserél Rossi is, Schön helyén Holender a pályán.
Live comment icon
Anglia
Grealish számára véget ért a mérkőzés, Saka folytatja a helyén. A Manchester City játékosa nem tűnt boldognak.
Anglia
61. perc - Ez elég meleg helyzet volt, megint szögletből volt veszélyes az angol válogatott. Stones csúsztatta meg a labdát, a próbálkozása centikkel kerülte el a bal kapufát.
Magyarország
56. perc - Ez komoly lehetőség volt, Nagy került lövőhelyzetbe a tizenhatos előtt, de nem merte elvállalni, Schäfer pedig rosszul vette át a labdát, így végül nem jutottunk el lövésig.
Anglia
54. perc - Jobb oldalról érkezett egy veszélyes beadás, ami okozott némi zavart a védelemben. Kecskés hatástalanította a passzt, Lang viszont csak másodjára tudott felszabadítani.
Magyarország
52. perc - Nagy labdaszerzését követően Schön hozhatta fel a labdát, és viszonylag sok támadó volt előtte. Végül a jobb oldalon futó Sallait hozta játékba, lövését azonban blokkolták.
Magyarország
50. perc - Sikerült egy kontrát viszonylag gyorsan végigvinni, az akció végén Nego adott be. A túloldalon Schön még elérte, de az akció innen már nem volt veszélyes.
Anglia
49. perc - Újabb Grealish-Nego párharc, újabb szöglet.
Live comment icon
Az angolok egyelőre nem diktálnak nagy tempót, viszont így is egyértelműen kontrollálják a mérkőzést, a magyar válogatott elvétve jutott csak el Pickford kapujáig, a gól inkább egy szerencsétlen mozdulat eredménye volt. Azzal viszont, hogy az angolok lassan éptik a támadásaikat, a magyar válogatott kapuja sem volt nagy nyomás alatt, Grealish játékában és a pontrúgásokban azonban benne van a gól.