Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Nem packázta el háromgólós előnyét a Spurs, Conte győzelemmel debütált a kispadon

MTI

Publikálva 04/11/2021 - 23:21 GMT+1

Konferencia-liga - Conte győzelemmel mutatkozott be a Tottenham kispadján

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 04: Antonio Conte, Manager of Tottenham Hotspur celebrates during the UEFA Europa Conference League group G match between Tottenham Hotspur and Vitesse at Tottenham Hotspur Stadium on November 04, 2021 in London, England. (Photo

Fotó: Getty Images

A kedden kinevezett Antonio Conte vezetőedző irányításával a Tottenham Hotspur házigazdaként 3-2-re legyőzte a holland Vitesse csapatát a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének csütörtöki, negyedik fordulójában.

A londoniak a mérkőzés harmadánál már három góllal vezettek, ám a vendégek a szünet előtt felzárkóztak 3-2-re, ráadásul az 59. percben az argentin Cristian Romero kiállítása miatt a Tottenham emberhátrányba került. Ennek ellenére több találat nem született, ráadásul a meccs hajrájában a hollandok közül ketten is piros lapot kaptak.
Korábban José Mourinho és Nuno Espirito Santo vezetőedzői időszakának elején is a dél-koreai Szon Hjung Min szerezte a Spurs első gólját, ahogyan ezúttal Conte első meccsén is.
Sikerével az angol csapat megelőzte a Vitesse-t a G csoport tabelláján, és a francia Stade Rennes mögött a második helyen áll.
A C csoportban Mourinho jelenlegi csapata, az AS Roma hazai pályán 2-2-t játszott a Bodö/Glimttel, vagyis nem tudott visszavágni a norvégoknak a két héttel ezelőtti 6-1-es vereségért.
Eredmény, csoportkör, 4. forduló:
G csoport:
  • Tottenham Hotspur (angol)-Vitesse (holland) 3-2 (3-2)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés