Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Sparta Praha - Liverpool | Európa-liga, nyolcaddöntő | Élő eredménykövetés

UEFA Európa-liga / Nyolcaddönto
epet ARENA / 07.03.2024
Élő
Élő frissítések
Nagy Bettina

Frissítve 06/03/2024 - 22:03 GMT+1


Kezdés: 18.45
Szoboszlaiék Prágában kezdik a nyolcaddöntőt
A Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool a Sparta Praha vendége lesz a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének csütörtöki első felvonásán.
A sérülésektől tizedelt Vörösök problémáit éppen Szoboszlai Dominik hétvégi visszatérése enyhítette, ugyanis szombaton a Nottingham Forest ellen 1-0-ra megnyert bajnoki találkozón a magyar válogatott csapatkapitányát a 76. percben cserélte be az idény végén távozó vezetőedző, Jürgen Klopp. A német szakember sérültlistája azonban így is rendkívül hosszú, kulcsjátékosai közül nem számíthat Trent Alexander-Arnoldra, Alissonra, Diogo Jotára, Joel Matipra, Thiagóra, Ryan Gravenberchre és Curtis Jonesra.
A sok hiányzó ellenére a Liverpool egészen kiváló formának örvend, december közepe óta mindössze egyetlen tétmérkőzését vesztette el, így vezeti a Premier League tabelláját, negyeddöntős az FA-kupában, a Ligakupát pedig tartalékos összeállításban is elhódította. Mostani ellenfele, a cseh listavezető nem lesz könnyű feladat az angol együttes számára, tekintve, hogy hasonlóan jó formában várja a párharcot, ugyanis november 9-e óta szintén egyetlen kudarca van.
(MTI)