Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Bajnokok Ligája: Napoli - Real Madrid mérkőzés élőben

UEFA Bajnokok Ligája / Csoportkör
Stadio Diego Armando Maradona / 03.10.2023
Befejezett
2
3
Élő
Élő frissítések
Detti Horvath

Frissítve 03/10/2023 - 11:46 GMT+2


A BL-rajt mindkét együttesnek jól sikerült két hete.
Az első fordulóban a nápolyiak a Braga vendégeként nyertek 2-1-re, míg a 14 BL-diadallal csúcstartó madridi gárda 1-0-ra verte a sérüléséből lábadozó Schäfer András csapatát, az Union Berlint.
A hazai bajnokságban a Real volt eddig meggyőzőbb, hét meccséből hatot nyert és vezeti a La Ligát, a Serie A-ban címvédő Napoli ugyanakkor szeptember első felében botladozott, egy vereség és két döntetlen követte egymást, a múlt héten viszont már az előző idénybeli formáját idézte a csapat, s az Udinesének, majd a Leccének is négy gólt lőve győzött.
Az esélyek így kiegyenlítettnek tűnnek, még úgy is, hogy a dél-olasz együttesnél a pontvesztések nem várt feszültséget teremtettek.
A csapat sztárjátékosa, a nigériai Victor Osimhen ugyanis a Bologna elleni 0-0-ás mérkőzésen előbb büntetőt hibázott, majd lecserélésekor szóváltásba keveredett edzőjével.
Napokkal később a klub TikTok-csatornájára egy olyan videó került ki, melyben kifigurázták őt, amire válaszul a futballista menedzsere jogi lépésekkel fenyegette meg a csapatot, Osimhen pedig szinte az összes olyan fotóját levette közösségi oldalairól, melyen Napoli mezben volt.
A kedélyek mostanra megnyugodtak, a csapat ugyanis legutóbbi két meccsén simán nyert, a Serie A tavalyi gólkirálya pedig mindkét találkozón eredményes volt.
"A nápolyi emberek szeretnek és kedvesek velem és nem fogom hagyni, hogy bármi közénk álljon" - írta vasárnap Instagram-oldalán a támadó. - "Maradjunk egységesek, tiszteljük egymást és legyünk megértőek. Hajrá Napoli örökre!"
A két csapat kétszer találkozott a Bajnokok Ligájában: a 2016/2017-es szezon nyolcaddöntőjében a madridiak hazai pályán és idegenben is 3-1-re győztek és jutottak tovább.