Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

FC Barcelona - PSG | Bajnokok Ligája, negyeddöntő | Élő eredménykövetés

UEFA Bajnokok Ligája / Negyeddönto
Estadi Olímpic Lluís Companys / 16.04.2024
Befejezett
1
4
Összesített pontszám 4-6
Élő
Élő frissítések
Nagy Bettina

Frissítve 16/04/2024 - 10:26 GMT+2


Kezdés: 21:00
Egygólos előnyét őrizné meg a Barcelona és az Atlético is
Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
A Barca remek mérkőzésen 3-2-re verte a Paris Saint-Germaint a francia fővárosban múlt szerdán, és ha kedden meg tudja őrizni január 27. óta tartó veretlenségét, akkor elődöntőbe jut, ami legutóbb 2019-ben sikerült neki.
A PSG ugyanakkor a legutóbbi barcelonai vendégjátéka alkalmával, a 2021-es nyolcaddöntőben emlékezetes meccsen 4-1-re győzött - Kylian Mbappé mesterhármasának is köszönhetően -, amivel megalapozta későbbi továbbjutását.
Kedd este Xavi Hernández, a katalánok vezetőedzője nem számíthat Alejandro Baldéra, Andreas Christensenre, Gavira, valamint Sergi Robertóra, míg a másik oldalon Luis Enriquének a felépülőben lévő Presnel Kimpembe mellett Layvin Kurzawát és a kapus Sergio Ricót kell nélkülöznie.
Ami a két együttes egymás elleni mérlegét illeti, tétmeccsen a múlt heti volt a Barcelona ötödik sikere a PSG ellen, a franciák pedig eddig négyszer győzték le a riválist, mellyel ugyanennyi alkalommal játszottak döntetlent.
(MTI)