Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Tottenham Hotspur - AC Milan BL-nyolcaddöntő visszavágója élőben az eurosport.hu-n

UEFA Bajnokok Ligája / Nyolcaddönto
Tottenham Hotspur Stadium / 08.03.2023
Befejezett
0
0
Összesített pontszám 0-1
Élő
Élő frissítések
Nagy Bettina

Frissítve 07/03/2023 - 20:16 GMT+1


Live comment icon
Az AC Milan és a Bayern München is minimális előnnyel várja a Tottenham Hotspur, illetve a Paris Saint-Germain elleni szerdai visszavágót a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
A másik szerdai találkozón két, hazájában nem túl acélosan szereplő csapat, a Tottenham Hotspur és az AC Milan találkozik egymással. A bajnokságban negyedik helyen álló londoniak előbb a másodosztályban szereplő Sheffield Uniteddel szemben búcsúztak az FA Kupától, majd a hétvégén a Premier League-ben kikaptak a Wolverhampton Wanderers otthonában, így a Liverpool három pontra megközelítette őket a tabellán. A Serie A-ban címvédő Milan a Fiorentina vendégeként szenvedett vereséget, és lecsúszott a BL-indulást jelentő negyedik helyről.
A hétszeres BEK/BL-győztes milánóiak történetük során gyakran bajba kerültek az angol csapatokkal szemben. Az oda-visszavágós párharcokban a sorozat egyik sikercsapata nyolcszor jutott tovább, hétszer viszont elbukott szigetországi riválissal szemben, a legutóbbi hat ilyen párharcból pedig ötöt elveszített.
(MTI)
picture

Fotó: Getty Images