Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Élő eredménykövetés a Benfica - Brugge BL-nyolcaddöntő visszavágójáról

UEFA Bajnokok Ligája / Nyolcaddönto
Estádio da Luz / 07.03.2023
Befejezett
5
1
Összesített pontszám 7-1
Élő
Élő frissítések
Nagy Bettina

Frissítve 06/03/2023 - 18:52 GMT+1


Live comment icon
A másik keddi nyolcaddöntős visszavágón óriási meglepetés lenne, ha a legjobb 16 között története során először szereplő Club Brugge meg tudná fordítani a párharcot a Benficával szemben. A látványos és egyben eredményes futballt játszó portugálok az első mérkőzésen 2-0-ra győztek Belgiumban, így a lisszaboni visszavágó már-már formalitásnak tűnik.
A Roger Schmidt vezetőedző által dirigált Benfica a mostani idényben még nem kapott ki tétmeccsen saját közönsége előtt, a portugál bajnokságot nyolcpontos előnnyel vezeti, és nagyon jó esélye van arra, hogy 1995 után először - története során hatodszor - a legjobb nyolc között szerepeljen a legrangosabb európai kupasorozatban.
A Brugge-nél vélhetően az első találkozó után más célokat tűztek ki a csapat elé, amely csak a negyedik a belga bajnokságban, s a decemberben kinevezett Scott Parker irányításával 11 összecsapásból csupán kettőt nyert meg.
Mindkét oldalon két hiányzó van az előzetes információk alapján, így valószínűleg mindkét edző erős kezdő tizenegyet küldd majd pályára Lisszabonban.
picture

Fotó: Getty Images