Szombaton véget ért a 2020/21-es labdarúgó Bajnokok Ligája, amelynek győztese a Chelsea lett. Amikor januárban a londoni csapat edzőt váltott, és Frank Lampard helyére Thomas Tuchel jött, senki nem gondolta, hogy a szezon végén a legértékesebb trófeával gazdagodik a klub. A miértekről Dajka Balázst, a 24.hu újságíróját kérdeztük.

Befejeződött az év első háromhetes kerékpárversenye, a Giro d'Italia is. Számunkra elsősorban azért marad emlékezetes a verseny, mert most először indult két magyar egy Grand Touron, ráadásul egyikük, Valter Attila három napig vezette az összetettet, és így a legendás rózsaszín trikóban tekerhetett, végül pedig minden idők legjobb magyar eredményével a 14. helyen zárta a versenyt. A Girót körülvevő kerékpárőrületről és a magyarok teljesítményéről Bodnár Gergőt kérdeztük.
Podcastünk harmadik részében az Ácsi! rovatban mentünk végig a hét legizgalmasabb hírein, köztük a magyar tőrvívók drámáján, ahol vagy a sportág legendája, vagy pedig az olimpiai részvételt kiharcoló négyes egyik tagja jár pórul.
Labdarúgás
Döntött az UEFA a Szuperliga-klubok büntetéséről
09/06/2021 17:42
Podcastjeink többek között a Spotify és az Apple Podcast alkalmazásokban is meghallgathatók!
Premier League
Többet várt magától a Chelsea fiatalja, de most az egóját félretéve küzd a csapatért
23/05/2021 11:07
UEFA Bajnokok Ligája
A Chelsea legyőzte a Realt, angol házidöntő lesz a BL-ben
05/05/2021 21:09