Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szinte percről percre változik a helyzet a Chelsea-nél, elvetették a zárt kapus ötletet

Eurosport Magyarország

Publikálva 15/03/2022 - 20:05 GMT+1

FA Kupa: A Chelsea kedden este visszavonta arra vonatkozó javaslatát, hogy zárt kapuk mögött rendezzék meg szombaton a labdarúgó FA Kupa negyeddöntőjét a Middlesbrough otthonában.

Chelsea

Fotó: SID

A Chelsea kedden este visszavonta arra vonatkozó javaslatát, hogy zárt kapuk mögött rendezzék meg szombaton a labdarúgó FA Kupa negyeddöntőjét a Middlesbrough otthonában.
A Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató egyesület kora este azt közölte, hogy visszavonja javaslatát, mert a szurkolói ezt kérték. A drukkerek ezzel együtt sürgették a brit kormányt, hogy módosítsa az intézkedéseket, így lehetővé téve számukra a jegyvásárlást.
Az ukrajnai háború kitörése után Nagy-Britannia szankciókat léptetett életbe a tulajdonossal szemben, mert azt beszélik róla, hogy jó viszonyt ápol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ezt azonban ő vitatja.
A londoni klub az intézkedések nyomán nem vehet részt játékoseladásban és -vásárlásban, emellett fel kellett függesztenie a jegyértékesítést, és a szurkolói boltokat is be kellett zárnia.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés