Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ilyet sem hallani minden nap - Kirúgta, majd két nap múlva visszavette edzőjét az olasz csapat

Eurosport Magyarország

Frissítve 18/01/2023 - 14:14 GMT+1

A rossz sorozat és egy kínos kudarc után a Serie-A-ban szereplő Salernitana, hétfőn a honlapján jelentette be, hogy mensztik jelenlegi edzőjüket. Nagyon gyorsan meg is találták utódját. Csak egyetlen furcsaság van a történetben, hogy ugyan az volt mint, akit pár napja kirúgtak.

Davide Nicola

Fotó: Getty Images

Két nappal menesztését követően ismét Davide Nicola irányítja vezetőedzőként a Salernitana labdarúgócsapatát.
A Serie A-ban 16. helyezett klub szerdán jelentette be a szakember reaktiválását, akinek így érvényben maradt jövő júniusig élő szerződése. Nicola közösségi oldalán megjegyezte: azt követően őrizheti meg pozícióját, hogy sikerült meggyőznie a klub elnökét, Danilo Iervolinót, gondolja át korábbi döntését.
Nicola tavaly februárban vette át a csapatot, az akkor sereghajtó együttest benntartotta az élvonalban. A salernói együttes jól kezdte a 2022/23-as szezont is a Serie A-ban, 13 fordulót követően a kilencedik helyen állt, azóta viszont csupán egyetlen pontot szerzett, és a vasárnapi volt sorozatban a hatodik nyeretlen meccse - az Atalanta otthonában 8-2-es vereséget szenvedett -, így visszacsúszott a 16. pozícióba. Előnye viszont így is kilenc pont a már kieső, 18. helyen álló Hellas Veronával szemben.

A rossz sorozat és a kínos bergamói kudarc után a fél éve még ünnepelt tréner menesztését a Salernitana hétfőn a honlapján jelentette be.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés