Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Bődületes meglepetés - kikapott a Roma a Cremonese otthonában

Eurosport Magyarország

Publikálva 28/02/2023 - 20:49 GMT+1

A Cremonese bombameglepetésre hazai pályán 2-1-re legyőzte a dobogós helyekért harcoló AS Romát az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának első keddi mérkőzésén.

Serie A - A Roma ellen szerezte meg első győzelmét a Cremonese

Fotó: Getty Images

A vendégek óriási lehetőséget szalasztottak el, mert győzelemmel pontszámban utolérték volna a második Internazionalét és a harmadik AC Milant, így azonban ötödik pozícióban maradt a fővárosi gárda, amely a múlt héten bejutott az Európa-liga nyolcaddöntőjébe.
A Cremonese idénybeli első diadalát aratta, így az 1995/96-os szezon óta először gyűjtötte be a három pontot a Serie A-ban. A mostani sikernek köszönhetően a Sampdoriát megelőzve elmozdult a sereghajtó pozícióból is. Érdekesség, hogy a két együttes az Olasz Kupában is találkozott egymással, s akkor ugyancsak 2-1-re győzött az esélytelenebb csapat, amely ezúttal Daniel Ciofani 82. percben értékesített 11-esével nyert.
A találkozó krónikájához tartozik, hogy a második félidő elején a játékvezető elküldte a kispadtól a hevesen reklamáló José Mourinhót, a Farkasok vezetőedzőjét.
Serie A, 24. forduló:
  • Cremonese-AS Roma 2-1 (1-0)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés