Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Liverpool - Sheffield United | Premier League | Élő eredménykövetés

Premier League / Matchday 31
Anfield / 04.04.2024
Élő
Élő frissítések
Nagy Bettina

Frissítve 04/04/2024 - 10:41 GMT+2


Liverpool-Sheffield United 20.30
A Liverpool a sereghajtó ellen őrizheti meg éllovas pozícióját
A Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool a sereghajtó Sheffield United csapatát fogadja az angol labdarúgó-bajnokság hétközi, 31. fordulójának csütörtök esti mérkőzésén.
Az Európa-ligában negyeddöntős Vörösök igencsak feldobott hangulatban várhatják a találkozót, mivel egyrészt vasárnap a szezon során hetedszer sikerült hátrányból fordítva nyerniük a Premier League-ben, másrészt a Brighton legyőzésével visszavették az éllovas pozíciót az Arsenaltól, amely döntetlent játszott a másik nagy riválissal, a címvédő Manchester Cityvel.
Az idény végén távozó Jürgen Klopp vezetőedző csapata mentális erejét dicsérte, szerinte ebben a tekintetben rengeteget lépett előre a Liverpool az elmúlt egy évben, mivel tanítványai akkor is nyugodtak és pozitívak maradnak, ha hátrányba kerülnek. A német szakember reményei szerint erre a mentális erőre nem lesz szükség csütörtökön, amikor az öt kör óta nyeretlen Sheffield United érkezik az Anfield Roadra. Az esélyek egyértelműek tekintve, hogy a Liverpool két hónapja nem kapott ki a bajnokságban, ezalatt a Manchester City elleni döntetlen mellett ötször győzött. Amennyiben Szoboszlaiék érvényesítik a papírformát, biztosan megőrzik kétpontos előnyüket a második Arsenallal és a hárompontos fórjukat a harmadik Manchester Cityvel szemben.
(MTI)