Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Liverpool - Everton, Premier League, 9. forduló - Élő statisztikák

Premier League / Matchday 9
Anfield / 21.10.2023
Befejezett
2
0
    Élő
    Élő frissítések
    Nagy Bettina

    Frissítve 20/10/2023 - 18:11 GMT+2


    Kezdés: 13:30
    Live comment icon
    Liverpooli derbi a kilencedik forduló nyitányán
    Liverpooli derbi nyitja az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi kilencedik fordulóját: a Szoboszlai Dominikot foglalkoztató Liverpool az Evertont fogadja szombaton kora délután.
    Rangadónak nem nevezhető az összecsapás, mert az Everton jelenleg csak a 16. helyen áll, ugyanakkor a két együttes mérkőzése mindig érdekessége az adott fordulónak. Az elmúlt tíz bajnoki találkozó a Liverpool fölényét mutatja, öt győzelem és négy döntetlen mellett csupán egyszer kapott ki.
    Szoboszlai, aki az eddigi nyolc PL-meccsét végigjátszotta a Liverpoolban, az első derbijére készül, mégpedig jó előjelekkel, mert a klubcsapatában mutatott meggyőző teljesítménye mellett a magyar válogatott szerbek és litvánok elleni Európa-bajnoki selejtezőjén is jól játszott.
    A negyedik helyezett Liverpool az előző két fordulóban nem tudott győzni. Előbb kettős emberhátrányban, a ráadás utolsó percében kapott öngóllal maradt alul a Tottenham Hotspur vendégeként úgy, hogy az első - szabályos - gólját videóbírós hiba miatt nem adták meg, majd döntetlent játszott Brightonban, így most, saját stadionjában minden bizonnyal igyekszik javítani.
    Premier League, 9. forduló:
    • Liverpool-Everton 13.30
    (MTI)