Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A hajrában döntötte el az Arsenal a Manchester United elleni rangadót

Eurosport Magyarország

Publikálva 03/09/2023 - 20:05 GMT+2

Az Arsenal 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. Marcus Rashford révén még a manchesteriek kerültek előnybe, Martin Ødegaard azonban egy percen belül kiegyenlített. Az Arsenal Declan Rice 95. percben szerzett góljával került előnybe, a 100. percben pedig a csereként beál Gabriel Jesus biztosította be a győzelmet.

Declan Rice a hajrában szerzett gólt a Manchester United ellen

Fotó: AFP

Az Arsenal 3-1-re legyőzte a vendég Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi rangadóján.
A mérkőzés első félidejében az Arsenal játszott némileg veszélyesebben, egy gyors kontra végén, Marcus Rashford találatával mégis a manchesteriek szereztek vezetést. Örömük nem tartott sokáig, ugyanis 35 másodperccel később Martin Ödegaard egyenlített.
A második félidőben a hazaiak birtokolták többet a labdát, majd tizenegyeshez jutottak, amitől aztán Anthony Taylor játékvezető videós visszanézés után megfosztotta az Ágyúsokat.
Később a VAR egy lesről szerzett gólt vett el az MU-tól, mielőtt a hosszabbításban előbb Declan Rice, majd Gabriel Jesus is eredményes volt, így az Arsenal otthon tartotta mindhárom pontot.
Premier League, 4. forduló:
  • Arsenal-Manchester United 3-1 (1-1)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés