Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Világbajnok francia védőt igazolt a ManUnited

Eurosport
Eurosport

Publikálva 27/07/2021 - 20:31 GMT+2

A Real Madrid sztárja Manchesterben kezdi az új bajnoki idényt.

Raphael Varane of Real Madrid looks on during the La Liga Santander match between Real Madrid and Villarreal CF at Estadio Alfredo de Stefano on May 22, 2021 in Madrid, Spain.

Fotó: Getty Images

A Manchester United labdarúgócsapata 34 millió fontot (14,36 milliárd forintot) fizet a Real Madridnak a világbajnok francia válogatott Rafael Varane-ért - számolt be róla a brit Sky Sports, majd kedd este a klubok hivatalosan bejelentették a megállapodást.

Az átigazolás anyagi részleteit egyik fél sem hozta nyilvánosságra, de médiaértesülések szerint a 28 éves védő vételéra bizonyos feltételek teljesülése esetén 41 millió fontra emelkedhet. Az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatok még hátra vannak, és még magával a játékossal sem állapodott meg a Manchester United.
Varane 2011-ben a Lens-tól került a Real Madridhoz, amellyel még egy évig volt élő megállapodása. Az elmúlt évtizedben négyszeres győztes lett a Bajnokok Ligájában, háromszor nyerte meg a spanyol bajnokságot, valamint a spanyol Szuperkupát. A legutóbbi bajnoki idényben 31 mérkőzést játszott, és két gólt szerzett.
Három héttel ezelőtt a madridi AS arról számolt be, hogy a Real állítólag négy évre szóló ajánlatot tett Varane-nak, szezononként 7 millió eurós (2,53 milliárd forint) javadalmazással, míg az MU-ban 12 millió eurót kereshet évente.
A múlt héten az angol válogatott Jadon Sancho került az MU-hoz - 85 millió euróért -, a csapat augusztus 14-én a Leeds United ellen kezdi meg szereplését a Premier League-ben.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés