Az ESPN forrásai szerint Ralf Rangnick megkapta a munkavállalási vízumot, így a hétvégén már ott lehet az Old Traffordban.

A Brexit bizony megnehezíti még Ralf Rangnick dolgát is, a német szakvezető munkavállalási vízumára a vártnál úgy tűnt, hogy többet kell várni. Az ESPN forrásai szerint azonban az akadály elhárult, így a Professzor becenévre hallgató német szakember a hétvégi Arsenal elleni rangadón már ott lehet az Old Trafforban.
A hírek szerint lezárultak az előzetes folyamatok, így Rangnick megkezdheti munkáját a Manchester United élén eredetileg a bajnoki évad végéig, ám a legfrissebb hírek már arról szólnak, hogy amennyiben a felek kölcsönösen elégedettek, akkor a kontraktus akár hosszabbodhat is.
Premier League
Cristiano Ronaldo hisztizett a lecserélésekor, az MU edzője is reagált a viselkedésére
20/01/2022 14:48
Az ESPN beszámolója szerint a 63 éves Rangnick szerdán John Murtough igazgató társaságában bejárta az Old Traffordot, csütörtök este pedig immáron a lelátóról fogja nézni az Arsenal elleni Premier League-összecsapást, viszont a vasárnapi, Crystal Palace elleni mérkőzésen már a kispadról vezényelheti újdonsült csapatát.

Az Arsenal ellen még Michael Carrick ad majd utasítást Cristiano Ronaldoéknak.

Fotó: Getty Images

Az Arsenal ellen még a klublegenda Michael Carrick irányít megbízott menedzserként és olyannyira övé még a karmesteri pálca, hogy az ESPN-nek nyilatkozó források szerint Rangnick nem is szólt bele a felkészülésbe. A német a tervek szerint péntek reggel veszi át az irányítást, ekkor sajtótájékoztatót is tart majd.
Carrick a szezon végéig marad Rangnick segítője, ahogy Ole Gunnar Solskjaer edzői csapatának többi tagja, köztük Mike Phelan, Kieran McKenna és Richard Hartis is marad a stáb tagja. Az ESPN szintén megbízható forrásaira hivatkozva azt írja, hogy Rangnicknak ugyanakkor a vezetőség megengedte, hogy a stábot egy-két saját emberrel kiegészítse.
Premier League
Úgy néz ki, CR-nek eddig tartott 2022 derülátó része
14/01/2022 17:03
Premier League
Valakinek több idő kell a Manchester Unitednél, de ki ez a valaki, Ronaldo vagy Rangnick?
13/01/2022 08:14