Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kiszakadt a gólzsák a karácsonyi PL-fordulóban, győzelemmel ünnepelt a City

MTI

Publikálva 26/12/2021 - 18:14 GMT+1

Premier League - A Manchester City, az Arsenal és a Tottenham is nyert

Kevin De Bruyne of Manchester City celebrates after scoring their side's first goal during the Premier League match between Manchester City and Leicester City at Etihad Stadium on December 26, 2021 in Manchester, England

Fotó: Getty Images

A listavezető Manchester City, valamint az Arsenal és a Tottenham Hotspur is magabiztos győzelmet aratott az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A Premier League hagyományos, karácsonyi fordulójában a manchesteri együttes mindössze 25 perc alatt négy gólt lőtt a Leicester Citynek és úgy tűnt, le is zárta a meccset, a vendégek azonban a fordulás után magukra találtak és a fordulás után, a 66. percre egy gólra csökkentették hátrányukat. Josep Guardiola együttese ugyanakkor nem roppant össze, a 69. percben Aymeric Laporte révén megszerezte ötödik találatát, ami után a Leicester City már nem tudott megújulni.
A két londoni klub közül a negyedik Arsenal a sereghajtó Norwich vendégeként nyert 5-0-ra, míg az ötödik Tottenham hazai pályán 3-0-ra verte a Crystal Palace-t. Utóbbi találkozón a vendégek vezetőedzője, Patrick Vieira koronavírusos megbetegedés miatt kihagyta csapata mérkőzését.
Premier League, 19. forduló:
  • Manchester City-Leicester City 6-3 (4-0)
  • Norwich City-Arsenal 0-5 (0-2)
  • Tottenham Hotspur-Crystal Palace 3-0 (2-0)
  • West Ham United-Southampton 2-3 (0-1)
később:
Aston Villa-Chelsea 18.30
Brighton-Brentford 21.00
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása