Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Dupla-dupla - a City lejátszotta a pályáról a CR nélkül felálló Unitedet a manchesteri derbin

Eurosport Magyarország

Frissítve 06/03/2022 - 19:51 GMT+1

Premier League: A Manchester City nyerte a városi derbit az angol labdarúgó bajnokság 28. fordulójában, miután 4-1-re verte a Cristiano Ronaldo nélkül felálló Manchester Unitedet. A rendkívül jó iramú meccsen Kevin de Bruyne és Riyad Mahrez kétszer is betalált, így Pep Guardiola csapata meggyőző fölénnyel kerekedett a United fölé.

Manchester City - Kevin De Bruyne

Fotó: Getty Images

A manchesteri városi derbi előtt még voltak, akik azt gondolták, akár egy szoros meccs is kerekedhet a találkozóból, sőt, annak ellenére hogy (vagy éppen azért, mert), Cristiano Ronaldo nem erősítette a United keretét, még az is bekövetkezhetett volna, hogy a nap végén a vörösök ünnepelnek majd.
Az első félidő elején még egészen kiegyenlített volt a találkozó, Jadon Sancho a 22. percben visszahozta a Kevin de Bruyne gólja után sem lassító Unitedet a meccsbe, de aztán a belga középpályás hamar visszaszerezte a City előnyét. A második félidőre kissé lelalssult a játék, de Riyad Mahrez 68. percben szerzett gólja után már látszott, hogy a United lelkesedése elfogyott. A meccs utolsó perceiben Mahrez is duplázni tudott, és bár a gólt a partjelző les miatt visszafújta, a VAR-szobában született meg a végső döntés és a végeredmény is: 4-1-re nyert a Manchester City.
A meccsről bővebb infókat most már az oldalunkon is találtok, keressétek fent, az Eredmények menüpontban a focimeccseket a pokoli jó statisztikákért.
A meccset követően a City megerősítette a helyét a tabella élén, már 6 ponttal vezetnek a Liverpool előtt. A találkozó legjobb játékosának Kevin de Bruyne-t választották.
Premier League, 28. forduló:
  • Manchester City-Manchester United 4-1 (2-1)
picture

Manchester City

Fotó: Getty Images

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés