Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Conte összeírta a listát, a Tottenham pedig bevásárolt neki

MTI

Publikálva 31/01/2022 - 22:13 GMT+1

Premier League - Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur leszerződtette a Juventustól Rodrigo Bentancurt és Dejan Kulusevskit a téli átigazolási időszak utolsó napján. A két játékos szerződtetése része annak az erősítésnek, amelyet Antonio Conte, a Tottenham november elején kinevezett olasz vezetőedzője többször jelzett már.

Dejan Kulusevski durante Juventus-Cagliari - Serie A 2021-22

Fotó: Getty Images

Kulusevski és Bentancur a Tottenhamnél folytatja.
A Juve hétfőn közölte, hogy Bentancur 2026-ig írt alá Londonban, játékjogáért 19 millió eurót fizetett a Spurs, és bónuszok formájában további hatmillió eurót költhet el a 24 éves uruguayi futballistáért. Bentancur 2017 óta három olasz bajnoki címet nyert a Juvéval, melynek színeiben öt idény alatt 181 meccsen lépett pályára.
A 21 esztendős Kulusevski kölcsönbe érkezett Londonba, a megállapodás 2023 júniusáig szól. A svéd válogatott támadót most 10 millió euróért vette kölcsön a Spurs, és ha a megállapodásban szereplő "sportszakmai célok" teljesülnek a következő idényben, akkor a klub 35 millió euróért véglegesen megvásárolja. Kulusevski 2020-ban 35 millió euróért érkezett a Juventushoz az Atalantától.
A két játékos szerződtetése része annak az erősítésnek, amelyet Antonio Conte, a Tottenham november elején kinevezett olasz vezetőedzője többször jelzett már.
A Spurs 23 forduló után - de csak 20 mérkőzést lejátszva - hetedik a Premier League tabelláján, hátránya csupán két pont a negyedik Manchester Uniteddel szemben.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés